Φρίκη: Kρατούσε ανήλικη και την βίαζε για πέντε χρόνια

Ο 49χρονος συνελήφθη στις 24 Μαΐου και κατόπιν έρευνας στην οικεία του εντοπίστηκε υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας σε σκληρούς δίσκους και USB. Παράλληλα, φέρεται να διατηρούσε επαφές και με άλλους παιδεραστές.

Μια φρικιαστική υπόθεση που εξελίχθηκε στη Μαγιόρκα, με έναν άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης, την οποία εξανάγκασε να γίνει σκλάβα του σεξ, είδε «το φως της δημοσιότητας» αυτές τις μέρες. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, ο τύπος σχεδίαζε να επαναλάβει το ίδιο και με τις αδερφές της κοπέλας.

Η ιστοσελίδα 20minutos.es αναφέρει πως κατηγορούμενος είναι ένας 49χρονος από το ισπανικό νησί και θύμα ένα 17χρονο κορίτσι, που κακοποιούνταν από την ηλικία των 12 ετών.

Όλα ξεκίνησαν το 2019, όταν εκείνος σε ένα ταξίδι του στην Αφρική προσποιήθηκε τον πλούσιο φιλάνθρωπο, για να υιοθετήσει ένα κορίτσι, και βρήκε το συγκεκριμένο. Εντούτοις, δεν μπορούσε να προχωρήσει με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, οπότε προσέγγισε τη μητέρα του κοριτσιού και της ζήτησε να συνάψουν «λευκό» γάμο. Εκείνη δέχτηκε και ταξίδεψε μαζί με τη 12χρονη κόρη της στη Μαγιόρκα, αλλά λίγους μήνες μετά μετακόμισε σε άλλο σπίτι, αφήνοντας το παιδί μαζί με τον άντρα που εμπιστευόταν.

Εκείνος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός, εξανάγκασε τη 12χρονη να γίνει σκλάβα του σεξ και την απειλούσε με απέλαση, αλλά και λέγοντάς της ότι «διάφορα κακά θα έβρισκαν τη μαμά της», εάν τολμούσε να μιλήσει.

Έτσι, ξεκίνησε να τη βιάζει σε τακτική βάση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί να κατέγραφε σε βίντεο κάποιους από τους βιασμούς και να τα μοιραζόταν με άλλους παιδεραστές. Αυτό συνεχιζόταν από το 2019 μέχρι και πριν από λίγες μέρες, όταν η (σήμερα) 17χρονη κοπέλα ειδοποίησε τη μητέρα της.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο 49χρονος σχεδίαζε να πάρει σπίτι του για μια «καλύτερη ζωή» και τις αδερφές της ανήλικης, που ήταν μικρότερες ηλικιακά. Τότε, το κορίτσι μίλησε στη μητέρα του, η οποία απευθύνθηκε στην οργάνωση «Hermanas Oblatas», που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Άνθρωποι της οργάνωσης ειδοποίησαν και την αστυνομία.