Φρίκη – Κροκόδειλος αποκεφάλισε 8χρονο μπροστά στους γονείς του

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στην Κόστα Ρίκα, όταν ένα 8χρονο αγοράκι αποκεφαλίστηκε από έναν κροκόδειλο μπροστά στα μάτια των γονιών του, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν.

Συγκεκριμένα, το αγοράκι έπαιζε σε έναν ποταμό κατά τη διάρκεια μίας εκδρομής που είχαν πάει οικογενειακώς, και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένας κροκόδειλος, του άρπαξε το κεφάλι και έπειτα τον πήρε μαζί του μέσα στο νερό.

Μπροστά στο φρικιαστικό περιστατικό, που συνέβη στις 30 Οκτωβρίου ήταν και τα τέσσερα αδέλφια του μαζί με αρκετούς συγγενείς.

Ένα μήνα μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού, ένας κυνηγός πυροβόλησε ένα κροκόδειλο και ανοίγοντας την κοιλιά του εντόπισαν ολόκληρες τούφες μαλλιών, οι οποίες πιστεύουν ότι ανήκουν στον αδικοχαμένο Χούλιο Οτέρο Φερνάντεζ

Όπως ανέφεραν σε δημοσίευμα της New York Post, μάρτυρας που ήταν μπροστά όταν το ερπετό αποκεφάλισε τον 8χρονο, δήλωσε ότι:

“Τον άρπαξε στα δόντια του και τον αποκεφάλισε. Μετά τον παρέσυρε κάτω από το νερό“.

Ο ίδιος, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο για το συμβάν, δεν πυροβόλησαν τον κροκόδειλο, καθώς δεν είχαν την απαραίτητη εξουσιοδότηση.

Ο πατέρας του παιδιού, είπε πώς:

“Αισθάνθηκα εγκαταλελειμμένος από τις Αρχές. Ένιωσα ότι πιστεύουν ότι ένα ζώο έχει μεγαλύτερη αξία από έναν άνθρωπο”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικογένεια του Χούλιο Οτέρο Φερνάντεζ, μετακόμισε από τη Νικαράγουα στην Κόστα Ρίκα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σχεδιάζουν να γυρίσουν πίσω, καθώς όπως είπε η μητέρα του:

“Δε θα μείνω σε αυτή τη χώρα όπου αυτά τα ζώα προστατεύονται και τους επιτρέπεται να επιτίθενται σε περισσότερους ανθρώπους“.

Όσον αφορά τον κυνηγό που σκότωσε το ερπετό, δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του, επειδή μία τέτοια πράξη στην Κόστα Ρίκα, διώκεται ποινικά.