Φρίκη – Μάνα σκότωσε το 20 μηνών μωρό της και το πέταξε στη χωματερή

Μία φριχτή υπόθεση δολοφονίας σημειώθηκε στις ΗΠΑ με θύμα ένα 20 μηνών μωράκι, το οποίο βρέθηκε νεκρό σε μία χωματερή την Παρασκευή 18/11.

Βασική ύποπτη της υπόθεσης είναι η μητέρα του παιδιού, Leilani Simon, η οποία συνελήφθη, όπως ανέφεραν στην ανάρτηση του αστυνομικού τμήματος του Chantham στο Twitter.

Στο συγκεκριμένο post έγραψαν:

“Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από αυτή την υπόθεση, αλλά είμαστε ευγνώμονες που είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη δικαιοσύνη για τον μικρό Quinton“.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά του άτυχου μωρού, δήλωσε την εξαφάνιση του Quinton στις 5 Οκτωβρίου, καταγγέλλοντας στις Αρχές ότι κάποιος πήρε το παιδάκι από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Έπειτα από 45 μέρες έρευνας, σύμφωνα με τη nypost.com, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο της υπόθεσης, καθώς βρήκαν το 20μηνών μωρό, πεταμένο σε μία χωματερή, κοντά στο σημείο που είχε δηλώσει η 22χρονη μητέρα του την εξαφάνισή του στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Quinton, κινητοποιήθηκαν άνθρωποι του FBI και επιπλέον η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν αναμένουν άλλες συλλήψεις.