Φρίκη με τον αστυνομικό της Βουλής: «Με ανάγκαζε να ασελγώ στον γιο μας από 6 ετών»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της φρίκης με τον αστυνομικό της Βουλής.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αναφέρει η 35χρονη αστυνομικός για τα όσα ισχυρίζεται ότι ο 45χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή ανάγκαζε να κάνει στα παιδιά τους.

Στην κατάθεσή της, τμήματα της οποίας δημοσίευσε το MEGA, η 35χρονη φέρεται να λέει: «Ο 45χρονος με ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές να ασελγήσω αρχικά σε βάρος του γιου μας όταν ήταν 6 ετών. Εγώ (παραλείπεται σκληρή περιγραφή) και εκείνος παρακολουθούσε.

Εγώ από τον φόβο και με το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να τον υπακούσω και να το κάνω. Στις αρχές οι πράξεις αφορούσαν μόνο τον γιο μας. Μου ζητούσε δηλαδή να κάνω κάποια πράγματα σε αυτόν. Με έβαζε να του [παραλείπεται σκληρή περιγραφή]. Όταν μου το είπε πρώτη φορά, εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη».

Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι δεν είχε περιθώρια επιλογής. «Με είχε εκφοβίσει και με απειλούσε κάθε φορά ότι αν δεν το κάνω, θα κάνει όλα αυτά τα βασανιστήρια σε βάρος μου. Αναγκαζόμουν να υποκύπτω.

Ήταν το μαρτύριό μου. Στην αρχή γινόταν μια φορά στους τρεις μήνες ή στους πέντε μήνες. Επειδή μετά με έβλεπε να κλαίω γιατί σιχαινόμουν τον εαυτό μου, μου έλεγε «αφού δεν σου αρέσει, δεν θα ξαναγίνει». Αλλά με ανάγκαζε να το ξανακάνω. Η 35χρονη υποστήριξε ότι στους περισσότερους βιασμούς των παιδιών της εκείνη έλειπε από το σπίτι.

Αυτός έπαιρνε τα κορίτσια είτε όταν εγώ ήμουν μπροστά είτε όχι και [παραλείπεται σκληρή περιγραφή] Με ανάγκαζε κι εμένα με απειλές να ασελγώ και να τις βιάζω. Μια φορά, αυτός ήταν μόνος του στο δωμάτιο με μια από τις κόρες μας. Εγώ ήμουν στην κουζίνα. Κάποια στιγμή μου φώναξε ταραγμένος: «έγινε μ…α». Πήγα και είδα [παραλείπεται σκληρή περιγραφή]. Σκούπισα την κόρη μου με μια πετσέτα».

Η 35χρονη αναφέρει τέλος ότι συζητούσε συχνά με τις κόρες της, πώς θα μπορούσαν να ξεφύγουν. «Τα κορίτσια με παρακαλούσαν να φύγουμε. Στους γιατρούς δεν ανέφερα τα υπόλοιπα που συνέβαιναν γιατί ντρεπόμουν και ντρέπομαι άπειρα για όσα με ανάγκαζε ο άντρας μου να κάνω. Μια φορά είχα φάει τόσο ξύλο με το κλομπ του, που είχα πάει στη δουλειά σε πολύ άσχημη κατάσταση».




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βασίλης Δημάκης: «Ήταν πολλές ώρες νεκρός, βρέθηκε σε ακαμψία»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Ο δρόμος της Σερβίας προς την ένταξη είναι το κράτος δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Το Κρεμλίνο απορρίπτει την ιδέα ανταλλαγής κατεχόμενων εδαφών με την Ουκρανία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας παρασκεύαζαν και διακινούσαν νοθευμένα έλαια
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χρηστίδης: Η συμμαχία ΝΔ – Σπαρτιατών ήταν αυτή που οδήγησε στην εκλογή Τασούλα ως Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής για τη σημερινή ψηφοφορία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Δένδιας καλεί τις ΗΠΑ να διαλέξουν ανάμεσα στην αυταρχική Τουρκία και την Ελλάδα του διεθνούς δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Κορινθίου: Τώρα πια δεν με νοιάζει τι γράφουν και τι λένε για εμένα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Teleperformance κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας BIG 2025 για την πλατφόρμα προηγμένης ανάλυσης αλληλεπιδράσεων
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πάρος: Εκκενώθηκε δημοτικό σχολείο λόγω ανησυχίας στατικότητας κτιρίου
12 Φεβρουαρίου, 2025