Φρίκη: Μητέρα στραγγάλισε την κόρη της και πήδηξε στο κενό (pics)

Σε κατάσταση σοκ είναι η νοτιοδυτική Σιβηρία καθώς μία 29χρονη μητέρα σκότωσε την εννιάχρονη κόρη της και στη συνέχεια βούτηξε στο κενό από τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας.

Η γυναίκα που έπασχε από ανίατη μορφή καρκίνου κατέρρευσε λόγω της κατάστασης υγείας της και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αφού πρώτα στραγγάλισε την εννιάχρονη κόρη της. Ωστόσο, επιβίωσε τη πτώσης και τώρα νοσηλεύονται. Οι κάτοικοι της περιοχής τη βρήκαν να κείτεται στο χιόνι και να φωνάζει από τον πόνο. Κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Ένας περίοικος είπε στα τοπικά Μέσα: «Ήταν ημίγυμνη. Τα χέρια και τα πόδια της ήταν μέσα στο αίμα αν και δεν έφερε πληγές στο σώμα της. Τι ρώτησα τι συνέβη αλλά δεν απάντησε. Μόνο έλεγε βοήθησέ με, δεν αισθάνομαι τα χέρια και τα πόδια μου», σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα σωστικά συνεργεία την έβαλαν στο ασθενοφόρο ενώ αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν την εννιάχρονη νεκρή σε λίμνη αίματος δίπλα στην κεντρική είσοδο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα είχε χτυπήσει το παιδί της με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι προτού το στραγγαλίσει. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στη γυναίκα ανήκε στην κόρη της, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Η γυναίκα που πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας στο διαμέρισμα: “Δεν αντέχω να ζω άλλο με αυτούς τους αφόρητους πονοκεφάλους. Συγγνώμη. Αγαπώ την κόρη μου πάρα πολύ”.

Η 29χρονη μητέρα νοσηλεύεται για πολυάριθμα κατάγματα που υπέστη λόγω της πτώσης. Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Ανακοίνωση από την τοπική Επιτροπή Έρευνας “στις 16 Ιανουαρίου η γυναίκα στραγγάλισε την 9χρονη κόρη της μέχρι θανάτου. Μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται με πολλά τραύματα. Η ύποπτη θα τεθεί υπό κράτηση όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο”.

Οι ντετέκτιβ θεωρούν ότι η γυναίκα έπαθε νευρική κρίση λόγω της ασθένειάς της και γι’ αυτό σκότωσε το παιδί της και θέλησε να αυτοκτονήσει. Ο σύζυγος της γυναίκας είναι στρατιωτικός και έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι.

-Ad-