Φρίκη: Παιδεραστής χειρουργός κακοποίησε εκατοντάδες παιδιά!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της χειρότερης ίσως υπόθεσης παιδεραστίας στη Γαλλία με δράστη έναν χειρουργό που οι Αρχές υποπτεύονται ότι κακοποίησε περίπου 250 παιδιά, πολλά εκ των οποίων την ώρα που ήταν ναρκωμένα!

Επί τρεις ολόκληρες δεκαετίες ο 66χρονος Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ, ειδικός στις χειρουργικές επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα, κατηγορείται ότι κακοποιούσε αγόρια και κορίτσια, ενώ κρατούσε και ημερολόγιο για τις αρρωστημένες πράξεις του με λεπτομερείς καταγραφές των θυμάτων του!

Θύματα του παιδεραστή αγνοούσαν ότι τα είχε κακοποιήσει, επειδή ήταν ναρκωμένα!

Το 2005 είχε καταδικαστεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά οι Αρχές του επέτρεψαν να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμά του στο νοσοκομείο της Σονζάκ στη δυτική Γαλλία μέχρι το 2017, που συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό ενός τετράχρονου και ενός εξάχρονου κοριτσιού.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηογορίες, αλλά παραδέχθηκε ότι επέδειξε «αποκλίνουσα» συμπεριφορά απέναντί τους, όπως είπε ο δικηγόρος του. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και βρήκε το ημερολόγιο όπου ο «χειρότερος παιδεραστής της Γαλλίας», όπως τον χαρακτηρίζουν τοπικά ΜΜΕ, περιέγραφε λεπτομερώς τις σεξουαλικές επιθέσεις του σε περίπου 250 παιδιά.

Η αστυνομία έρχεται σε επαφή με τα άτομα που κατονομάζονται στο ημερολόγιο του χειρουργού, πολλά εκ των οποίων είπαν ότι δεν γνώριζαν πώς υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Λε Σκουαρνέκ παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε σε «κάποια» παιδιά, αλλά χαρακτηρίζει «προϊον της φαντασίας» του, όσα περιγράφει στο ημερολόγιο. Η δίκη του χειρουργού αναμένεται να αρχίσει στα τέλη του έτους ή στις αρχές του επομένου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Αεροπορικές επιδρομές ακριβείας του Ισραήλ κατά θέσεων της Χεζμπολάχ – Τα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι IDF
29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΟΑΣΑ: Νέος συγκοινωνιακός χάρτης της Αττικής για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κ. Μητσοτάκης: Μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών, εταιριών και οργανισμών για την Ελλάδα, μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο – Ορατό ενδεχόμενο χερσαίας επίθεσης, αναφορές για επιχειρήσεις στα σύνορα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ιράν: Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Νασράλα κήρυξε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Θρήνος στον Λίβανο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Άσσηρο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Έκανε «περίπατο» με Κέντρικ Ναν και πέρασε στον τελικό του Super Cup
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θάνατος Νασράλα: Σε αναζήτηση «απάντησης» η Χεζμπολάχ – Σε συναγερμό το Ισραήλ, αναμένει σκληρό ιρανικό χτύπημα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Τροχαίο με νεκρό 70χρονο στην Κρήτη
28 Σεπτεμβρίου, 2024