Φρίκη: Σκότωνε ανθρώπους και τους πετούσε στους κροκόδειλους

Την εμπλοκή του στη δολοφονία περισσότερων από 50 ανθρώπων, όλοι τους οδηγοί ταξί, ομολόγησε ένας Ινδός κατά συρροή δολοφόνος.

Τα πτώματα των θυμάτων του κατέληγαν σε ένα κανάλι γεμάτο με κροκόδειλους.

Ο serial killer συνελήφθη από την αστυνομία αφού είχε δραπετεύσει σε άλλη πολιτεία έχοντας παραβιάσει τους όρους της προσωρινής αποφυλάκισής του.

Μεταξύ 2002 και 2004 ο Ντεβέντερ Σάρμα (Devender Sharma) είχε καταδικαστεί για τον φόνο έως επτά οδηγών ταξί και είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη σε φυλακή της Τζαϊπούρ, πόλη της βόρειας πολιτείας του Ρατζαστάν, μίας από τις 28 ομόσπονδες πολιτείες της Ινδίας.

Έχοντας περάσει 16 χρόνια στη φυλακή, ο 62χρονος άνδρας είχε βγει σε 20ήμερη άδεια τον Ιανουάριο. Όταν όμως αυτή έληξε, ο Σάρμα δεν επέστρεψε στη φυλακή, σύμφωνα με την ινδική αστυνομία.

Την περασμένη Τετάρτη –περίπου έξι μήνες μετά την εξαφάνισή του- συνελήφθη στην πρωτεύουσα Δελχί όπου ζούσε με μια χήρα την οποία είχε παντρευτεί σε αυτό το διάστημα.

Κατά τη σύλληψή του, ο Σάρμα ομολόγησε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επιστρέψει στη φυλακή ενώ προχώρησε σε λεπτομέρειες για το εγκληματικό παρελθόν του.

Από τις μεταμοσχεύσεις στις δολοφονίες
Έχοντας πτυχίο παραδοσιακής ινδικής ιατρικής, από το 1984 και για 11 χρόνια ο Σάρμα διοικούσε μία κλινική σε νοσοκομείο στο Ρατζαστάν. Όταν όμως η κλινική φαλίρισε, ο 62χρονος ενεπλάκη σε διάφορες απάτες ενώ το 2004 συνελήφθη για συμμετοχή σε παράνομες μεταμοσχεύσεις νεφρών: σύμφωνα με την αστυνομία, η ανάμειξή του σε περισσότερες από 125 τέτοιες μεταμοσχεύσεις του είχαν αποφέρει μεταξύ 6.680 και 9.350 δολάρια.

Την ίδια εποχή αποτελούσε μέλος μιας συμμορίας στη βόρεια πολιτεία της Ούταρ Πραντές.

Η συμμορία μίσθωνε οδηγούς ταξί τους οποίους σκότωνε σε απομονωμένα σημεία και στη συνέχεια εγκατέλειπε τα πτώματά τους σε κανάλια όπου διαβιούσαν κροκόδειλοι, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεθούν τα ίχνη τους.

Μετά τους φόνους, ο Σάρμα και η παρέα του πουλούσαν τα ταξί –είτε ολόκληρα είτε σε μέρη- έναντι 270 δολαρίων για κάθε ένα από αυτά.

Ο Σάρμα εν τέλει ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες περισσότερων από 50 οδηγών ταξί, παρότι είχε καταδικαστεί για ελάχιστους από αυτούς.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο του 2008, ο Σάρμα είχε αρχικά συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να σκοτώνει έναν ταξιτζή.

Ο Ινδός σειριακός δολοφόνος ομολογεί συμμετοχή σε περισσότερες από 50 δολοφονίες Η συμμορία του φέρεται να πέταξε τα πτώματα σε νερά μολυσμένα με κροκόδειλους , από τη Julia Hollingsworth και τη Swati Gupta, CNN

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σαντορίνη: Νέο μπαράζ δονήσεων – Κατολίσθηση στην Καλντέρα την ώρα του σεισμού των 4,9 Ρίχτερ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τα γυρίζει ξανά η Ειρήνη Μουρτζούκου για την Πισπιρίγκου – «Δεν θυμάμαι, έμοιαζε με εκείνη, δεν την ήξερα»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότεροι από 1.100 σεισμοί πάνω από 3 Ρίχτερ από την 1η Φεβρουαρίου – «Πρωτόγνωρη ακολουθία χωρίς ισχυρή δόνηση»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Μην ξανακάνεις καταγγελία θα σε σφάξω» – Χτυπούσε τη μητέρα του ο άνδρας που ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στο Κερατσίνι
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Εκτινάσσονται» οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων μετά από τα στοιχεία για τον πληθωρισμό
12 Φεβρουαρίου, 2025
KAE Παναθηναϊκός: «Καλούμε την πολιτική ηγεσία να πράξει τα αυτονόητα αναστέλλοντας τη διεξαγωγή της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η ΕΟΚ όρισε την ίδια ΚΕΔ μετά από έκτακτο ΔΣ πριν το πρώτο τζάμπολ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Κώστας Παπαζάχος για το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο σεισμικών δονήσεων στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Λιβύη: Απόπειρα δολοφονίας του Υπουργού Επικρατείας Αντέλ Τζομάα – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Αναφορές ότι ένοπλος έφηβος απείλησε μαθήτρια – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ασφαλές το κορίτσι
12 Φεβρουαρίου, 2025