Φρίκη στα Τρίκαλα – Πατροκτονία με αλυσοπρίονο: «Ο δράστης ήθελε να κόψει και το δικό του κεφάλι»

Η φρικτή εγκληματική πράξη στα Τρίκαλα, όπου ένας γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο, προκαλεί σοκ και ανατριχίλα σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 46χρονου δράστη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, το έγκλημα δεν το διέπραξε την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν, στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του και προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, ο δράστης επιχείρησε να κόψει και το δικο του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα.

Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα για την ημέρα τέλεσης της πατροκτονίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του δράστη, ενδέχεται η μεταφορά του απο το Νοσοκομείο Τρικάλων, σε νοσοκομείο της Λάρισας.