Φρίκη στη Σαλαμίνα: Ανήλικοι βασανίζουν γάτα και την πετούν από μεγάλο ύψος (video)

Την καταγγελία έκανε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σαλαμίνας «ΚΑΡΔΙΑ», Βικτωρία Στρατηγού, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το βίντεο που δείχνει ανήλικο αγόρι να πετάει γάτα από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη ακτή, στην περιοχή του ΝΑΤΟ στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, κατατέθηκε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο ΑΤ του νησιού, τόσο από την ίδια όσο και από αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, το περιστατικό ωστόσο, δεν καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων, λόγω του ότι δεν έγινε μήνυση.

Πληροφορίες για το αν η άσπρη γατούλα – με το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα στο αυτάκι της – ζει δεν υπάρχουν. Εντούτοις και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο facebook έδωσαν όλα τα στοιχεία για τον δράστη και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, που είναι 17 ετών και είναι μαθητές Λυκείου του νησιού.

Σύμφωνα με την κα Στρατηγού το σημείο από το όποιο πετάχτηκε το ζώο είναι από ύψος περίπου τριών μέτρων από κάτω είναι τα βράχια και η ακτή έχει αρκετό πλάτος γι’ αυτό και θεωρούν απίθανο το ζώο να έπεσε στη θάλασσα, αν και το σώμα του τελικά δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βίντεο αυτό μαθητές το έστελναν ο ένας στον άλλον για… πλάκα μέχρι που κάποιος δεν άντεξε και το έστειλε στον φιλοζωικό σύλλογο.

Πηγή: zoosos.gr

-Ad-