Φρίκη στη Θεσσαλινίκη: Φέρεται να τη σκότωσε και να την τεμάχισε

Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης μιας 40χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Αρχών φέρεται να δολοφονήθηκε.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018. Την τοξικοεξαρτημένη γυναικα δεν την αναζήτησε ποτέ κανείς. Όμως, γείτονάς της αστυνομικός στο επάγγελμα, αντιλήφθηκε ότι κάτι σοβαρό τρέχει. Ενημέρωσε τους συναδέλφους του και ξεκίνησε η έρευνα. Έτσι, έγινε άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης.

Τα στοιχεία έβαλαν στο κάδρο έναν 38χρονο, επίσης τοξικοεξαρτημένο, που ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι η γυναίκα ταξίδεψε στο εξωτερικό, την ίδια όμως περίοδο, εκείνος εμφανίζεται να κάνει συναλλαγές με την κάρτα της και να ψάχνει πληροφορίες στο διαδίκτυο για «τη σήψη ενός πτώματος».

Μετά και από νέα εξέταση υποστήριξε ότι έπειτα από χρήση κοκαΐνης που έκανε μαζί της, την πέταξε αναίσθητη σε κάδο με μπάζα και την άφησε να πεθάνει, χωρίς να πείθει τους αστυνομικούς.

Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Δεν αποκλείεται να τη σκότωσε, να την τεμάχισε και μετά να την έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Ο άντρας έχει συλληφθεί μετά από ένταλμα που εκδόθηκε και θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον ανακριτή.

Πληροφορίες: STAR