Φρίκη στη Βαρβάκειο: Με είκοσι μαχαιριές δολοφονήθηκε η 60χρονη

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο αγορά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η σορός του θύματος ταυτοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, μια μέρα μετά αφού βρέθηκε νεκρή σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο.

Μάλιστα η δολοφονία της ήταν εξαιρετικά βίαιη, αφού, όπως είπε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ο δράστης τη μαχαίρωσε είκοσι φορές.

Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει πως θύτης και θύμα είχαν προηγούμενα και γνωρίζονταν.

«Υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν ήταν ερωτική ή άλλου είδους, πάντως το θύμα γνωριζόταν με τον θύτη. Βρέθηκαν στο στέκι αυτό των ναρκομανών, κάτι πήγε στραβά, την έσυρε στο στενάκι και τη μαχαίρωσε», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν ενδελεχώς το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή. Στα ίχνη του δράστη θα οδηγήσουν επίσης οι μαρτυρίες που συλλέγονται από άλλους ναρκομανείς, αλλά και τα οποία στοιχεία προκύψουν από τις σύριγγες που βρέθηκαν δίπλα από τη γυναίκα.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας της 60χρονης.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πετρ Φιάλα: «Η Τσεχία θα βοηθήσει την Ουκρανία στρατιωτικά για να έχουμε ειρήνη μακροπρόθεσμα»
2 Μαρτίου, 2025
ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν και επίσημα ο Χιμένεθ
2 Μαρτίου, 2025
Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ: «Ψέμα οι καταγγελίες περί κινδύνου λιμού στη Γάζα»
2 Μαρτίου, 2025
Ιταλός ΥΠΕΞ: «Στηρίξαμε την Ουκρανία, αλλά τώρα πρέπει να εργαστούμε για την ειρήνη»
2 Μαρτίου, 2025
Διάσκεψη για την Ουκρανία στο Λονδίνο: «Μοναδική στιγμή για την ασφάλεια της Ευρώπης»
2 Μαρτίου, 2025
Φυλακισμένος παιδοβιαστής από την Ηλιούπολη έστειλε περίεργο γράμμα στο παιδί του
2 Μαρτίου, 2025
Πατρινό καρναβάλι 2025: Δείτε εικόνες από την παρέλαση
2 Μαρτίου, 2025
Η Ρωσία επιδοκιμάζει τον στόχο του Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
2 Μαρτίου, 2025
Τέμπη – Μητέρα Ιφιγένειας: «Ο πόνος δεν απαλύνεται όταν χάνεις ένα παιδί»
2 Μαρτίου, 2025
Με τι καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα
2 Μαρτίου, 2025