Φρίκη στη Ζάκυνθο: Με πάτησε στο κεφάλι, με έδεσε και μου είπε «θα σκοτώσω το παιδί»

«Με έβαλε να σβήσω τη φωτογραφία με τον υπέρηχο για να μην μας ματιάσουν. Δεν το έλεγε ούτε στους γονείς τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η 19χρονη.

Τις σκηνές απόλυτου τρόμου που έζησε η 19χρονη από τη Ζάκυνθο που κατηγορεί τον σύντροφό της ότι διέκοψε την κύησή της, περιέγραψε στον Alpha και το TLive.

«Μου είχε δέσει τα χέρια, εγώ προσπαθούσα να φύγω, μου πάτησε με το πόδι το κεφάλι και μου έδωσε τα χάπια. Μου είπε: «Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σκοτώσω το παιδί». Μου είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι δε θα δει το παιδί όταν γεννηθεί».

Η ίδια αναφέρει ότι ο σύντροφός της της είχε δώσει χύμα χάπια, ενώ την είχε «δασκαλέψει» να πει στους γιατρούς ότι τα βρήκε «από Πακιστανούς στα φανάρια». Όσο για την επίσκεψή τους σε ιδιώτη γυναικολόγο, η 19χρονη ανέφερε πως «Δεν το είχε πει σε κανέναν. Από το δικό μου στόρι το μάθανε και τον πήραν τηλέφωνο. Στη γυναικολόγο εκείνος είχε κλείσει το ραντεβού, εγώ πήγα με τη γιαγιά μου. Αυτός με πήγε. Η γιαγιά μου ερχόταν κάθε μέρα, μου έλεγε θα το μεγαλώσουμε εμείς το μωρό, είχε πάρει όλο τον κόσμο και τους είχε πει για το παιδί. Το μόνο που είπε ήταν να μείνουμε με το μωρό σπίτι της. Η γυναικολόγος έλεγε ότι το παιδί θα το μεγαλώσει το ζευγάρι. Εγώ με τη γιαγιά μου έφυγα να πάμε στο αμάξι, εκείνος έμεινε αρκετή ώρα μόνος του με τη γυναικολόγο».