Φρίκη στην Κέρκυρα: Κορίτσι 9 ετών καταγγέλλει τον παππού της για ασέλγεια – «Παρακαλούσα να σταματήσει»

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο της τον παππού έπεσε ένα εννιάχρονο κορίτσι σύμφωνα με όσα καταγγέλει.

Δυο φορές το κορίτσι έχει καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα ότι ο παππούς της ασελγούσε εις βάρος της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κορίτσι, όπως ισχυρίζεται, δεν θυμάται πόσες φορές έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν καταθέσει ήταν συχνότατα και αυτό συνέβαινε είτε στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα της, είτε στο σπίτι του παππού της.

Το κορίτσι στην μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μια φυσιολογική πράξη παρά ταύτα δε αντέδρασε γιατί φοβόταν, σύμφωνα με το corfutvnews.gr

Στη δεύτερη μαρτυρία της μάλιστα, το εννιάχρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Τους ισχυρισμούς του κοριτσιού επιβεβαιώνει με μαρτυρία της κάποια χρόνια μετά η θεία του κοριτσιού, η οποία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του εννιάχρονου κοριτσιού κάποια ημέρα της εκμυστηρεύθηκε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Τότε η μικρή, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την μητέρα του εννιάχρονου κοριτσιού και μετέβησαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και έκαναν την καταγγελία εις βάρος του παππού. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ενημερώθηκε από την μητέρα του κοριτσιού ότι ο παππούς έκανε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα αργότερα ο παππούς ισχυρίστηκε ότι η κόρη του, του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την εις βάρος του μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή Κέρκυρας ο παππούς για σεξουαλική παρενόχληση της εγγονής του.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πατέρας Αντώνιος: «Το να συγχωρούμε κάποιον που μας κατέστρεψε, που μας εξευτέλισε, δεν είναι πάντοτε εύκολο»
6 Μαρτίου, 2025
Συλλήψεις μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο
6 Μαρτίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Όλα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – «Εάν το είχε πάρει χαμπάρι έγκαιρα, θα το προλάβαινε»
6 Μαρτίου, 2025
Κ. Μητσοτάκης: Οι ώρες των μεγάλων αποφάσεων για την ΕΕ έχουν φτάσει – Στις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία πρέπει να συμμετέχουν και οι ΗΠΑ
6 Μαρτίου, 2025
Εύη Βατίδου σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πια εδώ είναι στοιχείο αξιοπρέπειας»
6 Μαρτίου, 2025
Ηράκλειο: Οδηγός σε αμόκ παρέσυρε ζευγάρι – Νωρίτερα είχε καταστρέψει χωράφι τους
6 Μαρτίου, 2025
Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στη Βουκουρεστίου
6 Μαρτίου, 2025
Φάμελλος σε Σκέρτσο: Ισχύει ή όχι δημοσίευμα το οποίο φέρεται να σας εμπλέκει σε διαδικασία αλληλογραφίας με τον Χρ. Τριαντόπουλο
6 Μαρτίου, 2025
Σεπόλια: Άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα σε ταράτσα πολυκατοικίας
6 Μαρτίου, 2025
Λογαριασμοί ρεύματος: Στο 1,5 λεπτό ανά kWh οι επιδοτήσεις για τα νοικοκυριά τον Μάρτιο – Στα 3,5 λεπτά για τους ευάλωτους καταναλωτές
6 Μαρτίου, 2025