Φρίκη στην Κέρκυρα: «Με βιάζανε και η μάνα μου ήταν μπροστά»

«Η μάνα μου τους ήξερε αυτούς τους άνδρες και τους έφερνε εκείνη για να με βιάζουν, με σκότωνε στο ξύλο. Έπαιρνε λεφτά από αυτούς. Δεν τους θυμάμαι, έχει περάσει καιρός», ανέφερε η 27χρονη καταγγέλλουσα στην εκπομπή LiveNews.

Ξεσπά η 27χρονη από την Κέρκυρα που καταγγέλλει τη μητέρα της ότι την εξέδιδε όταν ήταν 12 ετών και με τη συγκατάθεσή της, ασελγούσαν πάνω της άγνωστοι άνδρες.

«Αυτά που λέει είναι όλα ψέματα. Αλήθεια είναι αυτά που λέω εγώ. Με έκανε μαύρη στο ξύλο. Οι βιασμοί γίνονταν στο σπίτι. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν εκεί και τα έβλεπε όλα», είπε η 27χρονη.

Η μητέρα της αρνείται τα πάντα

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της 27χρονης αρνείται τις κατηγορίες της κόρης της και υποστηρίζει πως όλα αυτά τα κάνει γιατί την έκλεισε σε ίδρυμα ανήμπορη να τη μεγαλώσει.

«Λέει ψέματα, δεν έβαζα ποτέ άνδρες στο σπίτι, την φρόντιζα, τη μάζευα. Ένα πιάτο φαγητό της μαγείρευα. Ήταν θυμωμένη επειδή την έκλεισα σε ίδρυμα», δήλωσε η μητέρα καταγγέλλουσας και κατηγορούμενη.

«Η κόρη μου είναι θυμωμένη ακόμα επειδή δεν με συγχώρησε. Επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να τη μεγαλώσω, να δικαστώ. Αλλά είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα», κατέληξε.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας αρχίζει την εκστρατεία της εαρινής επιστράτευσης για 160.000 νεαρούς νεοσύλλεκτους
31 Μαρτίου, 2025
Ο Όλιβερ Στόουν θα καταθέσει για τη δολοφονία Κένεντι
31 Μαρτίου, 2025
Πέθανε ο αρχαιολόγος Γεώργιος Σ. Κορρές
31 Μαρτίου, 2025
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 2.500 εποχικούς πυροσβέστες
31 Μαρτίου, 2025
Στη φυλακή άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης στην Κάλυμνο
31 Μαρτίου, 2025
Εύβοια: Συνελήφθη ο άνδρας που παρενόχλησε 11χρονη
31 Μαρτίου, 2025
Φωτιά σε αντιπροσωπεία της Tesla στη Ρώμη
31 Μαρτίου, 2025
Πολωνία: Συμφωνία-μαμούθ ύψους 2 δισ. ευρώ με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη της αεράμυνας με Patriot
31 Μαρτίου, 2025
Σάλος με τις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για Φιλιππίδη και Παπούλια
31 Μαρτίου, 2025
Μασκ: Έλεγχος στα μέλη του Κογκρέσου που πλούτισαν περιέργως
31 Μαρτίου, 2025