Φρίκη στο Άργος: «Θα φτύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω»

Φρίκη προκαλούν τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον βάναυσο ξυλοδαρμό της 32χρονης από τον σύζυγό της στο Άργος.

Η 32χρονη γυναίκα περιέγραψε τα όσα έζησε στα χέρια του 34χρονου δράστη και πλέον βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον, προσπαθώντας να συνέλθει έχοντας δίπλα δικούς της τους ανθρώπους.

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου.

Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δύο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε “Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει» είπε η γυναίκα μιλώντας στο Star.

Η γυναίκα σοβαρά κακοποιημένη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη και ο ίδιος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριπόλεως.