Φρίκη στο Ίλιον – Οι απολογίες των ανήλικων για τον ομαδικό βιασμό: «Παιχνίδι και πλάκα» λένε

 Με όπλα και ναρκωτικά προσπαθούσαν οι δράστες να περάσουν ένα προφίλ “σκληρής συμμορίας”, ενώ παράλληλα έκαναν τη ζωή του 15χρονου στο Ίλιον επίγεια κόλαση.

Όπως ανέφεραν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η συγκεκριμένη ομάδα παιδιών, που πλέον κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση κατά συρροή σε βάρος του 15χρονου, έκαναν διάφορες αναρτήσεις στα social media με παράνομο περιεχόμενο. Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Facebook, μία φωτογραφία του με ένα όπλο, έτοιμο να το οπλίσει, και επιπλέον οι περισσότεροι ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο με τσιγάρα κάνναβης.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Mega, οι δράστες είχαν στα σχέδιά τους να γράψουν ένα τραγούδι, στο οποίο θα ανέφεραν τον βιασμό του άτυχου παιδιού, και ακόμη θα έδειχναν πλάνα από τις αποτρόπαιες πράξεις τους με τον 15χρονο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προφυλακιστεί πέντε άτομα, και η μητέρα ενός, η οποία δε συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, δήλωσε ότι το παιδί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σημειώνεται πώς στην κατάθεσή του ο 15χρονος έκανε λόγο για τέσσερα κορίτσια, που ήταν μπροστά κατά τη διάρκεια των ομαδικών βιασμών.

Ίλιον – “Όλο αυτό ήταν μία πλάκα”

Την ώρα που ο 15χρονος έχει περιγράψει λεπτομερώς τα όσα ισχυρίζεται ότι πέρασε στα χέρια των συνομήλικων του, οι δράστες στην κατάθεσή τους έκαναν λόγο για μία πλάκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER ένας από τους κατηγορούμενους κατέθεσε.

“Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι. Άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας πάνω από τα ρούχα, αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε. Εγώ δεν πόνεσα στην αρχή τον (…), αλλά ένα άλλο παιδί έσπρωξε και τον πόνεσε. Μου έχει συμβεί και σε μένα. Έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη”.

Ένας ακόμη δράστης, 15 ετών, έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς με τον 16χρονο, ο οποίος αναλυτικά είπε:

“Είναι πολύ καλός μου φίλος. Ήταν ένα παιχνίδι αυτό που κάναμε. Αυτό με το μαξιλάρι δεν το έκανα εγώ. Αυτό με το παιδί δεν περίμενα ποτέ ότι θα καταλήξει έτσι. Λυπάμαι πολύ. Ήμουν παρών σε ένα περιστατικό, όχι σε όλα”.