ΦΡΙΚΗ – Τι είπε η 12χρονη για την ασέλγεια του Ιερέα: «Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα»

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως το 12χρονο κορίτσι που κατηγόρησε τον ιερέα σύντροφο της μητέρας του για ασέλγεια, κακοποιούνταν σεξουαλικά κι από άλλον άντρα.

Το κορίτσι στην κατάθεση του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.

Ακόμα και οι ανακριτικοί υπάλληλοι πάγωσαν με τα όσα άκουσαν. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε η 12χρονη, σύμφωνα με το STAR.

Μητέρας 12χρονης: «Δεν ήμουν μπροστά σε περιστατικό ασέλγειας»
Η μητέρα του κοριτσιού όταν κλήθηκε για κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου Τώρα μου τα είπε και την πίστεψα Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε».

Στα χωριά της Ανατολικής Μάνης ήταν κοινό μυστικό η περίεργη συμπεριφορά του ιερέα κυρίως όμως λόγω… ποτού, καθώς πολλές φορές τον έβλεπαν μεθυσμένο. Η υπόθεση έχει προκαλέσει την οργή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.