Φρίκη: Τη σκότωσε και της άρπαξε το μωρό από την κοιλιά

Η σορός της 21χρονης Reagan Hancock, μιας κοπέλας από το Τέξας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εντοπίστηκε μέσα σε σπίτι στις 9 Οκτωβρίου.

Η Hancock ήταν 7,5 μηνών έγκυος και, σύμφωνα με την «Texarkana Gazette», ύποπτη είναι μια στενή της φίλη, την οποία έπιασε η αστυνομία στην Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με το δίκτυο KLTV, η φερόμενη ως δράστρια πήγε το μωρό στο νοσοκομείο, το οποίο δυστυχώς έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.

Ήταν τον Αύγουστο όταν έγραψε στο Facebook η Hancock, μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών, ότι περιμένει κοριτσάκι κατά τις 10 Νοεμβρίου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/marcusnjessbrookes/posts/3507124376004443

Στον λογαριασμό που έχει στηθεί στο PayPal για να συγκεντρωθούν κάποια λεφτά για τον σύζυγο και την κόρη του, διαβάζουμε πως η «Reagan Hancock και το αγέννητο μωρό της δολοφονήθηκαν εγωιστικά από κάποια που η Reagan θεωρούσε φίλη».

Σε σελίδα που άνοιξε μάλιστα στο Facebook η τραγική μητέρα της, Jess Brooks, γράφει πως εκείνη ήταν που βρήκε την κόρη της νεκρή. «Δολοφονήθηκαν χθες από τον Σατανά με σάρκα και οστά», γράφει χαρακτηριστικά…