Φρίκη – Τη βίαζε ο πατέρας της από τα 7 της χρόνια – «Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες κάνουν αυτό το πράγμα»

Μια γυναίκα, η κυρία Ιφιγένεια, βίωσε από πολύ μικρή ηλικία τη βιαιότητα ενός αρρωστημένου πατέρα ο οποίος τη δελέαζε με ζαχαρούχο γάλα έτσι ώστε να ασελγεί πάνω της, με φριχτές πράξεις οι οποίες μόνο αποτροπιασμό και αηδία μπορούν να προκαλέσουν.

Η κυρία Ιφιγένεια, μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” αποκάλυψε τη δική της ιστορία φρίκης καθώς ο πατέρας της, την κακοποιούσε από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε στην ηλικία των 7 και στα 12 της έτη έλαβε τέλος… Αφήνοντας στην ψυχή της μια απίστευτη πληγή η οποία δε γίνεται να ξεπεραστεί εύκολα.

Η κυρία Ιφιγένεια συγκλονίστηκε με την υπόθεση που αφορά στους πολλαπλούς βιασμούς της 12χρονης από τον Κολωνό και δήλωσε πως “πονάει πολύ με το παιδί” και πως θα ήθελε απλά να την κάνει μια μεγάλη αγκαλιά.

“Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος”.

“Μετά από 40 χρόνια στάθηκα στα πόδια μου”

Μιλώντας στην εκπομπή για τη δική της ιστορία είπε :

“Πιστεύεις ότι αυτό το βάθρο που λέγονται γονείς θα σε στηρίξουν τα πρώτα σου χρόνια και θα σου δώσουν τον δρόμο που θα αρχίσεις να ακολουθείς. Είναι ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και ο άνθρωπος που με κατέστρεψε. Οι παιδοβιαστές μπαίνουν στον παιδικό σου κόσμο, αυτή είναι η αρχή”.

Αποκάλυψε, δε, πως ο πατέρας της χρησιμοποιούσε ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να τον δελεάσει στον αρρωστημένο κόσμο του.

“Η μητέρα μου, μου απαγόρευε να πίνω ζαχαρούχο γάλα και ο πατέρας μου με δελέαζε με αυτό. Γίνονται ένα με τον κόσμο σου… Από εκεί και μετά αρχίζει η εγκεφαλική πλύση. Κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και σε απομακρύνει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τη στιγμή που σε έχει δέσει αρχίζει να σε χρησιμοποιεί. Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες κάνουν αυτό το πράγμα στα παιδάκια… Τα παιδάκια μπορούν να χειραγωγηθούν”.

Μετά από 40 χρόνια, έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και μιλώντας για την ψυχολογία της είπε :

“Πέρασαν 40 χρόνια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου. Δεν έχει να κάνει με ψυχολόγους. Αυτό που έχεις νιώσει, αυτό το κρακ που έχει συμβεί μέσα σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει τίποτα. Νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα… Η κατάθλιψη δεν ξεπερνιέται ποτέ, είναι μόνιμη. Παλεύω με τους δαίμονές μου καθημερινά”.