Φρίκη: Τους τεμάχισε η νύφη τους για να πάρει την αποζημίωση

Εξιχνιάστηκε ένα έγκλημα που είχε προκαλέσει σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς.

Σοκ προκάλεσε στις ιταλικές Αρχές η άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού από την Αλβανία πριν λίγες ημέρες, καθώς βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε τέσσερις βαλίτσες, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του δολοφόνου, που ήταν η πρώην νύφη τους!

Ως κίνητρο του εγκλήματος θεωρείται για την ώρα το ποσό των 40.000 ευρώ που είχε λάβει το ζευγάρι ως αποζημίωση για παλαιότερο τροχαίο. Η πρώην νύφη του ζευγαριού, λίγο πριν συλληφθεί ανέφερε πως για το αποτρόπαιο έγκλημα «έχει πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν έχει καμία απάντηση».

Η αστυνομία εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν είναι η μοναδική δολοφόνος καθώς τέτοιο διπλό έγκλημα δεν θα μπορούσε να κάνει μόνη της μια γυναίκα.

Η Ελόνα Καλέσι, νύφη του άτυχου ζευγαριού

Το χρονικό της φρίκης
Το ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο σε τέσσερις βαλίτσες στις 15 Δεκεμβρίου στην Εθνική Οδό Φλωρεντίας – Πίζας.

Όπως αποκαλύφθηκε, τα πτώματα τεμαχίστηκαν με αλυσοπρίονο για να χωρέσουν στις βαλίτσες. Την πρώην νύφη, έδειξαν ως ύποπτη οι δυο κόρες του ζευγαριού που ζουν στην Αλβανία, καθώς ανέφεραν πως η συμπατριώτισσά τους ήταν το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησαν οι γονείς τους στην Ιταλία. Οι βαλίτσες βρέθηκαν κοντά στην περιοχή όπου ο μοναχογιός του ζευγαριού είχε εκτίσει ποινή στις φυλακές για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο πατέρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου την ώρα που κοιμόταν αφού δεν διαπιστώθηκαν ίχνη πάλης, σε αντίθεση με την μάνα που βασανίστηκε. Και τα δυο θύματα φορούσαν πιζάμες.