Φρίκη: Βίασε και σκότωσε την κολλητή του

Μεγάλωσαν μαζί από παιδιά, ήταν οι καλύτεροι φίλοι και εκείνος βρήκε την ευκαιρία να την βιάσει και να την δολοφονήσει.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα έκανε ένας ένας 20χρονος στην Μεγάλη Βρετανία. Θύμα του η Keeley Bunker, η οποία ήταν η κολλητή του φίλη. Το άτυχο κορίτσι γιόρτασε το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου τα γενέθλιά του. Η ώρα είχε πάει αργά και ο κολλητός της, Wesley Streete, προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της.

Το επόμενο πρωί η Keeley είχε ραντεβού για συνέντευξη σε μια δουλειά. Δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι Αρχές και η οικογένειά της ξεκίνησαν την αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια λίμνη. Το άψυχο σώμα της Keeley βρισκόταν ημίγυμνο εκεί, με αρκετά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.Το άτυχο κορίτσι είχε κλείσει τα 20 της.

Η φρίκη ζωντάνεψε ξανά στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ όπου η κυνική ομολογία του δράστη σόκαρε τους δικαστές. Ο Streete ομολόγησε το έγκλημά του, ωστόσο δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήταν… μεθυσμένος!

To σχέδιο του Streete ήταν να οδηγήσει την κοπέλα σπίτι του, και εκεί να την βιάσει. Όμως η Keeley ήθελε να πάει στο σπίτι της να ξαπλώσει. Τότε το σχέδιο του Streete άλλαξε.

Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά την χτύπησε το κεφάλι και την στραγγάλισε.

Ο 20χρονος αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.