Φρικτή επίθεση με οξύ σε 21χρονη – Συγκλονίζει ο πατέρας της

Επίθεση δέχθηκε μία 21χρονη από το Λονγκ Άιλαντ, η οποία, ενώ βρισκόταν στο δρόμο του σπιτιού της ύποπτος την έλουσε με οξύ, ενώ η οικογένειά της υποστηρίζει ότι πρόκειται για σχεδιασμένη επίθεση.

Η Nafiah Ikram απέμεινε με σοβαρά εγκαύματα και σχεδόν τυφλή στην επίθεση της 17ης Μαρτίου, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο πατέρας της 21χρονης, Sheikh Ikram, είπε πως η κοπέλα έγινε στόχος στον δρόμο προς το σπίτι από τη δουλειά.

«Δεν είναι τυχαίο περιστατικό, είναι σχεδιασμένη επίθεση» είπε ο 50χρονος στη New York Post. «Αν ήταν τυχαίο γεγονός γιατί περίμεναν να επιστρέψει σπίτι», είπε ακόμη προσθέτοντας ότι ο ύποπτος θα μπορούσε να επιτεθεί στη σύζυγό του που ήταν στιγμές νωρίτερα έξω.

«Ήρθαν πολύ κοντά της και ήταν τόσο πολύ το οξύ… περίπου μισό λίτρο», τόνισε ο πατέρας της κοπέλας.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη φύση της επίθεσης και είπε ότι οι αστυνομικοί αναζητούν έναν άνδρα ψηλό και λεπτό που φορούσε μπλούζα με κουκούλα και γάντια.

«Ο ύποπτος κρατούσε ένα λευκό φλιτζάνι που περιείχε μια σκούρα ουσία την οποία έριξε στη συνέχεια στο πρόσωπο του θύματος», ανέφεραν οι Αρχές.

Η Nafiah, σπουδάζει ιατρική στο Πανεπιστήμιο Χόφστρα και σχεδιάζει να γίνει γιατρός.

«Αν δεν ήμουν σπίτι, αν η γυναίκα μου δεν ήταν σπίτι… θα ήταν ίσως πολύ αργά για να επιβιώσει», είπε ο πατέρας της 21χρονης.

Η Nafiah μόλις αρχίζει να μιλά ξανά, αλλά εξακολουθεί να αγωνίζεται να φάει και να πιει, γιατί το οξύ έκαψε το λαιμό της, είπε ο πατέρας της.

Φωτογραφία: twitter

-Ad-