Φρικτό τροχαίο: Νεκρός 26χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος από τον Πύργο, που οδηγώντας ένα Ι.Χ. και με κατεύθυνση προς Πύργο, στο ύψος του βενζινάδικου του Χόχολη, συγκρούστηκε με νταλίκα.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το Ι.Χ. έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ πολλά κομμάτια του διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση. Άμεσα έφτασαν στην περιοχή του συμβάντος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που αφού απεγκλώβισαν το θύμα, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ήταν αργά, καθώς όπως εκτιμάται ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νέο, όπως μεταδίδει το patrisnews.com.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το Ι.Χ. είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπεράσεις ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Όπως τόνισε ο σοκαρισμένος οδηγός της νταλίκας, είδε το όχημα να έρχεται καταπάνω του και προσπάθησε να το αποφύγει, βγαίνοντας εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και κατέστρεψε. Παρόλα αυτά η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε με τον οδηγό του Ι.Χ. – όπως προαναφέρθηκε – να εγκλωβίζεται μέσα στο όχημα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο τροχαίο ενεπλάκη τουλάχιστον ένα ακόμη όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε γρήγορα τον χώρο του δυστυχήματος.

Η πληροφορία αυτή διερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση.

-Ad-