Φρικτό τροχαίο στη Χαλκίδα: Μία νεκρή σε μετωπική

Μία γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, έχασε την ζωή της σε τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στο δρόμο Χαλκίδας -Ερέτριας, στην περιοχή του Μαλακώντα, κοντά στη διασταύρωση για Λινοβρόχι.

Το τραγικό συμβάν, σύμφωνα με το egnomi.gr, συνέβη στις 4:30 το απόγευμα της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί πλήρως. Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο.

Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άντρας ηλικίας 79 ετών. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 43χρονη γυναίκα και να τραυματιστεί ελαφρά ο 79χρονος.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χαλκίδας, που επιλήφθηκε του συμβάντος. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ενήργησε για τον απεγκλωβισμό της τραυματισμένης γυναίκας από τα συντρίμμια του οχήματός της.

Η άτυχη 43χρονη ήταν κάτοικος εν ζωή Αμαρύνθου (του Δήμου Ερέτριας) και μητέρα δύο παιδιών, τα οποία έχασαν για πάντα την μανούλα τους.