Φρικτό τροχαίο: Θρήνος για τη 38χρονη αστυνομικό και τη 2χρονη κόρη της

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από το νέο θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, την 38χρονη Όλγα και την 2 ετών κόρη της Στέλλα.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης (12/01), όταν το όχημα που οδηγούσε η 38χρονη Όλγα συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα αγροτικό όχημα, στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης, στις Μοίρες.

Η 38χρονη αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στο Α.Τ. Πύργου, έφευγε από το σπίτι του πατέρα της ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αγροτικό όχημα επέβαιναν δύο αλλοδαποί. Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν κι ο οδηγός του οχήματος, με συνεπιβάτη έναν ακόμη άνδρα ασιατικής καταγωγής. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση, περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της 38χρονης ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η πυροσβεστική έσπευσαν στην περιοχή του ατυχήματος. Οι διασώστες δυστυχώς δεν μπορούσαν να δώσουν καμία βοήθεια στην μητέρα και την κόρη της καθώς ήδη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή.

-Ad-