Φρίξος Δρακοντίδης: «Θα με είχαν σκοτώσει εάν δεν τους έπιανα στο φιλότιμο» – Όσα είπε για την επίθεση που δέχτηκε την ώρα του ρεπορτάζ

Ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος», Φρίξος Δρακοντίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την επίθεση που δέχτηκε στην πυρκαγιά της Βάρης – Κορωπίου πριν από λίγο καιρό.

Αναίτια επίθεση, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ σε επιχείρηση τζετ σκι στην πυρκαγιά της Βάρης – Κορωπίου, δέχθηκε δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος», Φρίξος Δρακοντίδης πριν από πριν από λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, κάποιοι άνδρες τον πλησίασαν, και αφού τον γρονθοκόπησαν, τον έριξαν στο έδαφος. Όλα αυτά μπροστά στη ζωντανή μετάδοση του MEGA.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα όσα συνέβησαν.

«Ήταν μία απρόκλητη επίθεση. Δέχτηκα ξαφνικά επίθεση ξαφνικά από 2-3 πρόσωπα που ήταν υπάλληλοι  εταιρείας με τζετ σκι. Έτρεχαν όλοι να βοηθήσουν, έβγαλα και εγώ ένα βίντεο και τότε δέχτηκε μία απρόκλητη επίθεση. Χτύπησα και στο κεφάλι και στα χέρια. Θα με είχαν σκοτώσει εάν δεν τους έπιανα στο φιλότιμο. Ο λόγος ήταν πως ο δημοσιογράφος δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Με έβγαλαν έξω και με έβριζαν ενώ με απειλούσαν. Χωρίς την ζωντανή μετάδοση του MEGA δεν θα μπορούσα να αποδείξω τι συνέβη. Βρήκα ποιοι είναι και έκανα συμπληρωματική μήνυση και τώρα θα τους ειδοποιήσει το Α.Τ Κορωπίου. Η φωτιά εκεί ξεκίνησε από το δίπλα χωράφι».