Φρουζής: «Γι΄αυτό συναντήθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα»

Ο Κωνσταντίνος , κατά την κατάθεσή του σήμερα, αναφέρθηκε στο λόγο που συναντήθηκε με τον Αλέξη .

Ο κ. Φρουζής τις προηγούμενες μέρες αποκάλυψε πως είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.

Σήμερα, όμως, μετά και από σχετική ερώτηση του Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος τον ρώτησε «εάν οι συναντήσεις με τον Τσίπρα ήταν στη βάση παράνομων αιτημάτων που είτε ετέθησαν είτε έγιναν δεκτά», ο Κωνσταντίνος Φρουζής απάντησε:

«Όχι δεν υποβλήθηκε κανένα παράνομο αίτημα. Έγινε στα πλαίσια γνωριμίας και απόκτηση επαφής».

Φρουζής σε… σύγχυση: Διέψευσε όσα είπε μία μέρα μετά!

Σε αντιφάσεις πέφτει ο Κωνσταντίνος Φρουζής, κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis.

O κ.Φρουζής παραδέχτηκε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, πως ο Ν. Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης της εταιρείας, γεγονός που είχε αρνηθεί κατά τη χθεσινή του εξέταση στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φρουζής μέχρι σήμερα υποστήριζε ότι δεν γνωρίζει τον Νίκο Μανιαδάκη, προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση…

Σύμφωνα, όμως, πάντα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Φρουζής ομολόγησε ότι το 2015 είχε απευθυνθεί όχι μόνο στον Κυρ. Μητσοτάκη αλλά και στον Γ. Στουρνάρα για να τον βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας.