«Φύγετε μο@ν@πανα από εδώ» – Συνελήφθη αστυνομικός που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Ειδικότερα, συνελήφθη 31χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα που διαμένει το ζευγάρι και ειδοποίησαν την Αμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και ο κατηγορούμενος δεν άνοιγε, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και συνέλαβαν τον αστυνομικό που χτυπούσε την άτυχη γυναίκα.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης όπου και κρατείται. Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς αργότερα υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, επειδή μπήκαν στο διαμέρισμα.

Επιτέθηκε και έβριζε τους συναδέλφους του

Όταν ένας αστυνομικός του ζήτησε να αφήσει την κοπέλα που έφερε εκδορές και αμυχές στο πρόσωπο, ο δράστης φώναξε, «φύγετε μο@ν@πανα από εδώ δεν έχετε ένταλμα». Παράλληλα η κοπέλα συνέχισε να καλεί σε βοήθεια, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της έντασης ο δράστης κινήθηκε κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στην μπαλκονόπορτα και χτύπησε έναν από τους αυτούς ενώ παράλληλα κλωτσούσε προς πάσα κατεύθυνση με τους εμπλεκόμενους να φτάνουν κατά την διάρκεια της έντασης μέσα στο διαμέρισμα όπου ακινητοποίησαν τον δράστη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας μέσα σε τσαντάκι δυο υπηρεσιακά πιστόλια usp και 62 φυσίγγια τα οποία παραδόθηκαν στο τμήμα Ακροπόλεως. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε απασχολήσει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και στο παρελθόν το Σώμα για παρόμοια περιστατικά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και στις 19 Μαρτίου του 2021 είχε εξυβρίσει και χτυπήσει και πάλι την σύντροφό του, η οποία στην συνέχεια δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.