Γ. Καραϊβάζ: Η πρώτη εκπομπή μετά τη δολοφονία – Τα λόγια της Ζ. Κουτσελίνη (vid)

Πρώτη μέρα χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ. Πρώτη μέρα χωρίς τον στενό της συνεργάτη…

Η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής, χωρίς πλέον τον δημοσιογράφο, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Δείτε το αφιέρωμα της εκπομπής στον Γιώργο Καραϊβάζ και τα λόγια της παρουσιάστριας:

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι συνεργάτες του

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν ακόμη οι κοντινοί άνθρωποι του Γιώργου Καραϊβάζ μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στην πατρίδα του, στο Καλλίφυτο Δράμας με την οικογένειά του να βρίσκεται εκεί συντετριμμένη και τα λόγια του 17χρονου γιου του να συγκλονίζουν.

Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και αγαπημένα πρόσωπα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον άδικο χαμό του. Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε κόσμος έχει αφήσει λουλούδια, κεράκια και σημειώματα για να τον αποχαιρετήσουν. Ενώ, το κλίμα στη γειτονιά παραμένει πολύ βαρύ.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας στον Άλιμο, αλλά έξω από τα studio Pro και μίλησε με τους συνεργάτες του δημοσιογράφου που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι εκείνος δεν είναι πια μαζί τους και δεν θα βρεθεί σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».