Γ. Λοβέρδος στο newsique για Κ. Πατέρα: Είναι δυνατόν να έκανε ο Μητσοτάκης τέτοιες συμφωνίες;

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, σε επικοινωνία που είχε με το newsique.gr, χαρακτήρισε απαράδεκτες και ψευδείς τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πατέρα στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Πατέρας μίλησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «παρακάλεσα τον κ. Πρωθυπουργό, όταν θα γίνει εξουσία και αν θέλει, επειδή δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Τρίκαλα να μου δώσει μία από αυτές τις δύο θέσεις».

«Συμφώνησε» όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αντάλλαγμα την «δύναμη» που είχε στην περιοχή ο εν λόγω κομματάρχης. Το «αντάλλαγμα» όπως περιέγραψε ο ίδιος θα ήταν να επιστρέψει στη Ν.Δ. γιατί είχε προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ και είχε «πάρει χιλιάδες σταυρούς, είχα μια δύναμη, έναν στρατό δικό μου στα Τρίκαλα».

Το γραφείο του Πρωθυπουργού με κάλεσε κάτω διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Και έγινε το ραντεβού αυτό στο οποίο όπως ο ίδιος παραδέχθηκε είπε ο Κ. Πατέρας όπου ζήτησε τις δύο θέσεις: «Θα γυρίσω πίσω κ. Πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε την βοήθειά μου και αν έχετε την ευγενή καλοσύνη και θέλετε δώστε μου μια από αυτές τις δύο θέσεις».

«Είναι ποτέ δυνατόν να έκανε ο Μητσοτάκης τέτοιες συμφωνίες;»

Ο Γιάννης Λοβέρδος, μιλώντας στο newsique.gr, δήλωσε πως είναι «απαράδεκτες και ψευδείς οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πατέρα» και ότι «δεν είναι δυνατόν κάποιος να κατηγορεί έτσι τον Πρωθυπουργό».

Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε πως «είναι ποτέ δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καθόταν και να έκανε τέτοιες συμφωνίες με τον κ. Πατέρα;»