Γ. Σαρακιώτης στο newsique : «Η αλλεργία της Κυβέρνησης στα πραγματικά πτυχία δε θεραπεύεται»

«Να βάλει και μία υπογραφή υπέρ της ενίσχυσης της απασχόλησης, ιδίως δε των νέων ανθρώπων» δηλώνει στο newsique.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, αναφερόμενος στον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Σε επικοινωνία που είχε με το newsique.gr, ο κ. Σαρακιώτης, σχολίασε πως «με επικοινωνιακά τεχνάσματα ο κ. Βρούτσης, ο Υπουργός που διακρίθηκε για τη θέσπιση του υποκατώτατου μισθού στους νέους, τη μείωση του κατώτατου και τη διόγκωση της ανεργίας στο 27%, επανέρχεται σήμερα, κοπτόμενος για την ανακοπή του brain drain».

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας ότι «την ίδια στιγμή όμως δεν προχωράει στην ανανέωση των συμβάσεων χιλιάδων νέων επιστημόνων με πραγματικά πτυχία και μεταπτυχιακά που στελέχωσαν δημόσιους φορείς στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος που σχεδίασε και υλοποίησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα τον προέτρεπα να κάνει για μία έστω φορά και κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Να βάλει και μία υπογραφή υπέρ της ενίσχυσης της απασχόλησης, ιδίως δε των νέων ανθρώπων» καταλήγει ο Γιάννης Σαρακιώτης.

-Ad-