Γ. Σαρακιώτης στο newsique: «Τσακωμένη με την αλήθεια η Νέα Δημοκρατία»

«Τσακωμένη με την αλήθεια» χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης.

Μιλώντας στο newsique.gr, o Γιάννης Σαρακιώτης, τονίζει ότι «καθημερινά μας εντυπωσιάζουν οι ικανότητες της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της, στο να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, με την οποία φαίνεται ότι είναι από καιρό τσακωμένοι».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «ενδεικτικές αυτού, οι προσπάθειες του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Πέτσα και του “μετρ” των απολύσεων, Υπουργού “Εργασίας”, κ. Βρούτση να πείσουν ότι μείωσαν την ανεργία κατά 2,1%, συγκρίνοντας στοιχεία του Νοεμβρίου 2019 με εκείνα του Νοεμβρίου 2018, αντί να τα συγκρίνουν με αυτά του Ιουλίου του 2019 οπότε και παρέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Και σημειώνει ότι «αποκρύπτουν στη Νέα Δημοκρατία ότι, το ποσοστό της ανεργίας στο σύνολο του πληθυσμού που παρέδωσε η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν κατά την ΕΛΣΤΑΤ 16,9%, όταν το 2015 ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε παραλάβει αντίστοιχο ποσοστό περίπου 27% από τον κ. Βρούτση. Ενώ αποκρύπτουν σκοπίμως τα στοιχεία για την ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών και πρέπει να ανατρέξουμε στην έκθεση της Eurostat (Ιανουάριος 2020) για να δούμε ότι αυτή αυξήθηκε επί ημερών τους, τους τελευταίους μήνες».

«Αναρωτιέμαι τι θα εφεύρουν στο μέλλον, αυτοί που υπόσχονταν πολλές και καλές δουλειές, για να μην καταγραφούν οι απολύσεις εργαζομένων σε ΕΛΤΑ, ΟΤΕ, Τράπεζες…» καταλήγει ο κ. Σαρακιώτης.

-Ad-

Βασίλης Πέτρου