Γ. Τσίπρας: Τουίταρε τον Χρυσοχοΐδη να αυτοαποθεώνεται πριν 1,5 μήνα για την «πρότυπη αντιπυρική προστασία»!

Ο Γιώργος Τσίπρας ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter βίντεο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, από τις 15 Ιουνίου, που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωνε πως «έχει γίνει μια εξαιρετικά πρότυπη δουλειά για την αντιπυρική προστασία της χώρας».

Μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοϊδης έλεγε τότε πως «έχουμε πλέον μια νέα προσέγγιση με κέντρο την πρόληψη, την ετοιμότητα και την προσπάθεια να παρέμβουμε πριν εκδηλωθεί το κακό».

Αναλυτικά όσα έλεγε τότε ο υπουργός:

“Θα ήθελα, πρώτα από όλα, να υπογραμμίσω ότι έχει γίνει μια εξαιρετικά πρότυπη δουλειά για την αντιπυρική προστασία της χώρα μας, μια πραγματική τομή φέτος, όχι μόνο όσον αφορά τα μέσα και τους εξοπλισμούς, αλλά και το προσωπικό μας – αυτά είναι στοιχεία που θα σας παρουσιάσει σε λίγο αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Ωστόσο, θέλω να επισημάνω ότι έχει γίνει μια πρότυπη δουλειά όσον αφορά την αντίληψη και την κατανόηση του προβλήματος για την πυροπροστασία στη χώρα μας.

Έχουμε πλέον μια νέα προσέγγιση – με επίκεντρο την πρόληψη, την ετοιμότητα και την προσπάθεια παρέμβασης πριν εκδηλωθεί το κακό. Σκοπός όλων μας είναι, στο μέτρο του δυνατού, η αποτροπή του κινδύνου. Όχι η εκ των υστέρων μεμψιμοιρία για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει.

Με αυτή την αντίληψη, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να θωρακίσουμε τη χώρα μας”

“Ειδικότης μας οι παπάτζες. Χωρίς άλλο σχόλιο…” έγραψε ο Γιώργος Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο