Γαλάτσι: Πώς συνδέεται η εκτέλεση του πυγμάχου με αυτή της Μεταμόρφωσης

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open μπορεί για τις Αρχές να είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας και μαφία της νύχτας, ωστόσο δεν είναι το ίδιο ξεκάθαρο από που δόθηκε η εντολή.

Το εύκολο, λένε οι αστυνομικοί, είναι να πούμε ότι πρόκειται για μία αντίπαλη ομάδα. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος πυγμάχος ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον άνθρωπο ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από μερικούς μήνες στη Μεταμόρφωση, φαίνεται ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση και με τη δολοφονία του.

Οι αστυνομικοί προβληματίζονται ιδιαίτερα από το γεγονός πως όταν δολοφονήθηκε ο άνθρωπος αυτός στη Μεταμόρφωση ο 45χρονος πυγμάχος ήταν εκεί. Άρα οι Αρχές αναρωτιούνται αν η εκτέλεση ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών από μία αντίπαλη ομάδα ή μήπως ήταν ένα ξεκαθάρισμα μέσα στην ίδια ομάδα. Όπως αποκάλυψε η ρεπόρτερ του Open αυτό είναι το σενάριο το οποίο αυτή τη στιγμή δουλεύουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

-Ad-