Γαλάζια εφημερίδα «καρφώνει» Μητσοτάκη για το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης

«Καρφιά» προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ρίχνει εφημερίδα που στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ρίχνει ευθύνες στον κ. Μητσοτάκη σχετικά με το επικοινωνιακό επιτελείο της Κυβέρνησης, με αφορμή το Air BNB και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Τουρισμού.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο απόσπασμα, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα:

Χρειάζεται ρύθμιση το Airbnb; Στην Αθήνα σίγουρα όχι! Στη Σαντορίνη μπορεί. Αν η Σαντορίνη, δηλαδή, θέλει τις υπηρεσίες δημοσίων υπαλλήλων, θα πρέπει να τους παρέχει και στέγη. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Σαντορίνης αν 500 από εμάς τους Αθηναίους αποφασίσουμε να πάμε στο νησί για να ζήσουμε και απαιτήσουμε… φθηνό ενοίκιο. Κατά την άποψη των πολέμιων του Airbnb θα πρέπει να διαλύσουμε την τουριστική βιομηχανία του νησιού. Αλλά δεν είναι το θέμα μας εδώ το Airbnb. Θα το εξετάσουμε διεξοδικά άλλη μέρα. Το θέμα μας είναι ότι είστε έτοιμοι να πατήσετε την επόμενη πεπονόφλουδα, έπειτα από εκείνη του ΕΝΦΙΑ.

Ναι, αλλά στη σύσκεψη δεν είπατε, λέει, για αυτά που γράφονται στις εφημερίδες. Ότι είπατε μόνο να πληρώνουν φόρους εκείνοι που φοροδιαφεύγουν και δεν δηλώνουν τα εισοδήματά τους. Σύμφωνοι! Και ποιος εμφανίστηκε, Πρόεδρε, για να το εξηγήσει αυτό στους δημοσιογράφους; Κανείς! Εξαφανισμένοι ήταν οι άνθρωποι. Γενικώς πρέπει να έχετε θέμα με την επικοινωνία. Νομίζω θα βρείτε τρόπο να το λύσετε. Αλλά η ζημιά έγινε. Και δεν ήταν η μοναδική τις προηγούμενες ημέρες.

-Ad-