«Γαλάζια» οργή με ονοματεπώνυμο για τα tweets της Πελώμη

Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος μετά την ανακάλυψη των αναρτήσεων της Αριστοτελίας Πελώνη, η οποία στο παρελθόν είχε καταφερθεί με σκληρές εκφράσεις κατά της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και στελεχών που συμμετέχουν στη σημερινή κυβέρνηση, την οποία εκπροσωπεί.

Αυτή τη φορά μάλιστα οι αντιδράσεις έρχονται εκ των έσω και όχι από τους… «τυμβωρύχους» του διαδικτύου, όπως αποκάλεσε η ίδια η κ. Πελώνη όσους την κατέκριναν χθες για τις παλιότερες αναρτήσεις της.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε από τον «σαμαρικό» βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter, χαρακτήρισε το περιεχόμενο των tweets της Αριστοτελίας Πελώνη ως «χυδαίο», ενώ εξέφρασε την έκπληξή του που η ίδια ακόμη δεν έχει ζητήσει «τουλάχιστον συγγνώμη».

«Διαβάζοντας δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου σε σχέση με τον σάλο που προκάλεσαν παλαιότερες απόψεις της (χλευασμός σε πατρίδα, Ορθοδοξία, παράταξη, πρώην πρωθυπουργούς, κλπ) και μάλιστα με σχολιασμό πολλές φορές χυδαίο, εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Τα πράγματα δεν θα έπαιρναν μεγαλύτερη διάσταση όμως, αν δεν είχαν σπεύσει να υιοθετήσουν την ανάρτηση Κατσανιώτη άλλοι έξι κυβερνητικοί βουλευτές, πατώντας «like» στην ανάρτηση. Συγκεκριμένα, πίσω απο τον κ. Κατσανιώτη «στοιχήθηκαν» διαδικτυακά οι: Κώστας Καραγκούνης, Χριστόδουλος Στεφανάδης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Στέργιος Γιαννάκης, Φώντας Μπαραλιάκος.

H απάντηση Πελώνη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος από την πλευρά της κλήθηκε να σχολιάσει τις παλαιότερες αναρτήσεις της κατά το χθεσινό briefing των πολιτικών συντακτών, όπου εμφανίστηκε αδιάλακτη ως προς το εάν θα έπρεπε να έχει διαγράψει τις αναρτήσεις ή να ζητήσει συγγνώμη.

«Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι; Γιατί σχολίαζα πριν από δέκα χρόνια με διαφορετική ιδιότητα την επικαιρότητα; Ή γιατί δεν έσβησα τα tweet όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική; Η πρακτική αυτή των τυμβωρύχων είναι φθηνή τακτική που δείχνει την αγωνία κάποιων», είπε χαρακτηριστικά.

Τα επίμαχα tweets