Γαλλία: Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ

Μια τελωνειακή υπάλληλος τραυματίστηκε από σφαίρα σήμερα το απόγευμα μέσα στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ του Παρισίου, όταν άνοιξε πυρ εναντίον της μια Περουβιανή η οποία είχε συλληφθεί για διακίνηση πολλών κιλών κοκαΐνης.

Η υπάλληλος «τραυματίστηκε από ένα πρόσωπο περουβιανής υπηκοότητας που κρατείτο στο πλαίσιο έρευνας» ανέφερε η εισαγγελία του Μπομπινί, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του περιοδικού Valeurs Actuelles. Η ύποπτη κατάφερε να αρπάξει το όπλο της τελωνειακού και έριξε μόνο μία σφαίρα, τραυματίζοντας την υπάλληλο στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με την πηγή αυτήν.

Η επίθεση σημειώθηκε τη στιγμή που η υπάλληλος συνόδευε την κρατούμενη στην τουαλέτα, ανέφερε το συνδικάτο Solidaires Douanes. «Γλιτώσαμε μια τραγωδία για λίγα εκατοστά», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές, χαιρετίζοντας τον «επαγγελματισμό» των άλλων τελωνειακών υπαλλήλων που κατάφεραν να εξουδετερώσουν την ύποπτη, προτού να προλάβει να πυροβολήσει ξανά.

Κατά την έρευνα στις αποσκευές της νεαρής Περουβιανής εντοπίστηκαν τρία κιλά κοκαΐνης. Η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, πέρσι κατασχέθηκαν περισσότεροι από 157 τόνοι ναρκωτικών ουσιών, ιδίως κάνναβης και κοκαΐνης, ποσότητα που συνιστά ρεκόρ όλων των εποχών για τη χώρα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025
Οι ρωσικές δυνάμεις ανακατέλαβαν ένα ακόμα χωριό στο Κουρσκ
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία για το δυστύχημα των Τεμπών που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι
14 Μαρτίου, 2025
Αιθιοπία: Τουλάχιστον 31 νεκροί και 1.500 κρούσματα χολέρας
14 Μαρτίου, 2025
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού
14 Μαρτίου, 2025