«Γευστικό brunch χωρίς γλουτένη» με τον Executive Chef Κυριάκο Μελά στο Café Θανόπουλος

Μια απολαυστική γαστρονομική εκδήλωση, το «Γευστικό Brunch χωρίς γλουτένη», πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Café του super market Θανόπουλος το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, με δημιουργίες αποκλειστικά χωρίς γλουτένη που έφεραν την υπογραφή του Executive chef Κυριάκου Μελά.

Ειδικότερα, οι εταιρίες ΗΛΙΟΣ, Gea bakery, ΝΗΣΟΣ, ΚYKNOS, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Υφαντής και Χρυσά Αυγά προσέφεραν τα εκλεκτά προϊόντα τους, τα οποία μέσα από τις ευφάνταστες προτάσεις του Executive Chef Κυριάκου Μελά, έγιναν νόστιμες συνταγές για brunch χωρίς γλουτένη. Η εκδήλωση χάρισε στους συμμετέχοντες μια μοναδική γευστική εμπειρία αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν αμέτρητες συνταγές για όσους επιλέγουν προϊόντα ελευθέρα γλουτένης για όλες τις ώρες της ημέρας. Αλμυρές και γλυκές συνταγές χωρίς γλουτένη για το καθημερινό τραπέζι, απολαυστική μπίρα χωρίς γλουτένη, μυστικά για υγιεινό και συνάμα νόστιμο μαγείρεμα, ένα brunch γεμάτο γεύσεις και αρώματα ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτό το όμορφο Σαββατιάτικο μεσημέρι.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία δίνοντας στις εταιρείες – χορηγούς το έναυσμα να προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες στο μέλλον. Το κοινό απηύθυνε ερωτήσεις προς τον σεφ για συνταγές χωρίς γλουτένη κι εκείνος από την πλευρά του μοιράστηκε τα «μυστικά» του αλλά και ξεχωριστές ιδέες για ακόμα περισσότερες γλυκές και αλμυρές συνταγές χωρίς γλουτένη. Με την εμπειρία και τις γνώσεις του για τη γαστρονομία ανέδειξε τη δυναμική των προϊόντων χωρίς γλουτένη, τα οποία πλέον παράγουν όλο και περισσότερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση σκοπό είχε να συμβάλλει στη σωστή ενημέρωση του κοινού για τη διατροφή ελεύθερη γλουτένης και στις γευστικές επιλογές που υπάρχουν. Με την ευρεία ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουν οι εταιρείες – χορηγοί της εκδήλωσης, μέσα από την πρωτότυπη δράση έδειξαν ότι ενισχύουν τη διάδοση σημαντικών μηνυμάτων που αφορούν την υγεία και την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Ο όμορφος χώρος του Café Θανόπουλος υποδέχτηκε και μικρούς φίλους οι οποίοι διασκέδασαν με πλήθος δραστηριοτήτων. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν από μια τσάντα με εκλεκτά προϊόντα των εταιρειών, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν επωφελούμενοι από ειδική προωθητική ενέργεια