Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε στο κτήριο του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας,στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Φαναριωτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από έναν χώρο αρχείων στο δεύτερο υπόγειο βοηθητικού κτηρίου, παραπλεύρως του κεντρικού κτηρίου του νοσοκομείου.
Η φωτιά περιορίστηκε άμεσα, καθώς κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Στο πρώτο υπόγειο έχει ακτινολογικά μηχανήματα και έχει επίσης εκκενωθεί ο χώρος από το προσωπικό του νοσοκομείου, όπως και ο χώρος των Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες δεν κινδυνεύουν ασθενείς, ούτε υπάρχει κίνδυνος επέκτασης σε άλλους ορόφους.
Το νοσοκομείο της Νίκαιας έχει εφημερία μέχρι τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου.