Γεννηματά: Η Κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, χάνει χρόνο και παραπέμπει συνεχώς για «αύριο»

«Είναι ώρα για αποφάσεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Η κατάσταση με την πανδημία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Η Κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, χάνει χρόνο και παραπέμπει συνεχώς για “αύριο” ό,τι έπρεπε να έχει γίνει “χθες”», αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

«Είχα ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα στη στήριξη του ΕΣΥ, την αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των σχολείων» συνεχίζει στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά, συμπληρώνοντας πως «Αντί για έγκαιρη αντιμετώπιση, αφήνει να φτάσουμε στο κόκκινο. Αντί να προτάξει με σχέδιο τον περιορισμό της διασποράς, επιλέγει να παρέμβει εκ των υστέρων, μόνο με μέτρα περιοριστικά που έχουν και κοινωνικό και οικονομικό κόστος».

Τέλος, αναφορικά με τις αυριανές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη νέα δέσμη μέτρων, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Σε κάθε περίπτωση το νέο σχέδιο που όπως μας είπε “θα ανακοινώσει” η Κυβέρνηση, πρέπει να προβλέπει την ουσιαστική οικονομική στήριξη των εργαζομένων, των ανέργων και των αγροτών και την εξασφάλιση ρευστότητας για να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις και πρώτα οι μικρομεσαίες».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πετρ Φιάλα: «Η Τσεχία θα βοηθήσει την Ουκρανία στρατιωτικά για να έχουμε ειρήνη μακροπρόθεσμα»
2 Μαρτίου, 2025
ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν και επίσημα ο Χιμένεθ
2 Μαρτίου, 2025
Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ: «Ψέμα οι καταγγελίες περί κινδύνου λιμού στη Γάζα»
2 Μαρτίου, 2025
Ιταλός ΥΠΕΞ: «Στηρίξαμε την Ουκρανία, αλλά τώρα πρέπει να εργαστούμε για την ειρήνη»
2 Μαρτίου, 2025
Διάσκεψη για την Ουκρανία στο Λονδίνο: «Μοναδική στιγμή για την ασφάλεια της Ευρώπης»
2 Μαρτίου, 2025
Φυλακισμένος παιδοβιαστής από την Ηλιούπολη έστειλε περίεργο γράμμα στο παιδί του
2 Μαρτίου, 2025
Πατρινό καρναβάλι 2025: Δείτε εικόνες από την παρέλαση
2 Μαρτίου, 2025
Η Ρωσία επιδοκιμάζει τον στόχο του Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
2 Μαρτίου, 2025
Τέμπη – Μητέρα Ιφιγένειας: «Ο πόνος δεν απαλύνεται όταν χάνεις ένα παιδί»
2 Μαρτίου, 2025
Με τι καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα
2 Μαρτίου, 2025