Γεννηματά: Σημαντική ευκαιρία για την Ελλάδα

Ότι η συμφωνία που επετεύχθη στη Σύνοδο Κορυφής είναι μια σημαντική ευκαιρία για την Ελλάδα, δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής που συνεχίζει τις επαφές της στην Κρήτη.

«Επιτέλους η Ευρώπη παρά τους συμβιβασμούς και τα παζάρια με όσους επιμένουν στη λιτότητα, κάνει ένα βήμα μπροστά» τόνισε η κ. Γεννηματά η οποία εξήγησε ότι ως χώρα έχουμε την ευκαιρία και αυτήν πρέπει να την αξιοποιήσουμε με σχέδιο, με όραμα και με διάλογο ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις αλλά και ανάμεσα στους κοινωνικούς εταίρους.

«Εμείς είμαστε ήδη σε επαφή με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας και θα παρουσιάσουμε την πρόταση μας στη ΔΕΘ», συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά κατά την συνάντηση της με τον περιφερειάρχη Κρήτης και παραγωγικούς φορείς του Ηρακλείου. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και στα όσα δεν ειπώθηκαν στη διάρκεια της Συνόδου για την στάση της Τουρκίας.

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Σύνοδος παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες τη συζήτηση για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα. Διατηρεί με αυτό τον τρόπο την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει ευθύνη για αυτή την εξέλιξη, όπως επίσης και για το γεγονός ότι συστηματικά αρνείται το διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς, έτσι ώστε να καταφέρουμε ως χώρα να διαμορφώσουμε μια εθνική γραμμή και να εκπέμψουμε αποφασιστικότητα προς κάθε κατεύθυνση. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον ελληνικό λαό» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΠΟΥ: Οι ΗΠΑ δεν επικοινωνούν πλέον μαζί μας για τη γρίπη των πτηνών
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Μόναχο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ποιος είναι ο 53χρονος κακοποιός που συνελήφθη μετά από 17 χρόνια για τη ληστεία σε τράπεζα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πειθαρχικές διώξεις σε βάρος δικηγόρου για αναρτήσεις που στοχοποιούν την ηγεσία του Αρείου Πάγου και τον ανακριτή των Τεμπών
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τάκης Οικονομόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ισραήλ: «Αν η Χαμάς δεν απελευθερώσει ομήρους θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Γυναικοκτονία τις Σέρρες: Αυτοκτόνησε ο δράστης – Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός
13 Φεβρουαρίου, 2025
Η Χαμάς καλεί σε τριήμερες κινητοποιήσεις σε όλον τον κόσμο ενάντια στο σχέδιο εκτοπισμού των Παλαιστινίων
13 Φεβρουαρίου, 2025
Καθηγήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από προϊστάμενό τους
13 Φεβρουαρίου, 2025
Υποψήφια η Σαουδική Αραβία για τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν
13 Φεβρουαρίου, 2025