Γεωργία Μπίκα: Σοβαρές ενστάσεις αλλά και παραλείψεις για το DNA

«Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός», δηλώνει ο ιατροδικαστής.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» αναφορικά με τις παραλείψεις που έγιναν στην δειγματοληψία του DNA της Γεωργίας Μπίκα και όλων όσων παρευρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τη νύχτα που η ίδια κακοποιήθηκε σεξουαλικά, όπως έχει καταγγείλει.

Ο ιατροδικαστής σημείωσε πως βάσει της έκθεσης του DNA δεν προκύπτουν δείγματα πως είχαν ληφθεί για έλεγχο τα κλινοσκεπάσματα από το δωμάτιο.

Όπως εκτίμησε ο κ. Γαλεντέρης, ο λόγος της παραπάνω παράλειψης ενδέχεται να είναι πως όταν οι υπεύθυνοι της διερεύνησης πήγαν να ελεγξουν τον δωμάτιο, ο χώρος πιθανότατα είχε ήδη καθαριστεί, όπως και τα κλινοσκεπάσματα και σημείωσε πως τα στοιχεία που τυχόν θα προέκυπταν από τα σεντόνια θα βοηθούσαν ιδιαίτερα.

«Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία δεν στοιχειοθετείται ομαδικός βιασμός» σημείωσε ο κ.Γαλεντέρης και συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει εάν τηρήθηκε το πρωτόκολλο δειγματοληψίας.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος δήλωσε πως θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα εάν είχε ληφθεί δείγμα από το αίμα της Γεωργίας και τόνισε πως κάποιος έδωσε λάθος οδηγίες στους αστυνομικούς και δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο δειγματοληψίας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Όπως τον ανάθρεψα, όπως τον καμάρωνα, δε θα γυρίσει ποτέ ξανά»: Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου
24 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση Μητσοτάκη για την Ουκρανία: Η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φρίντριχ Μερτς: «Ο κόσμος δεν πρόκειται να μας περιμένει» – Ελπίζει να έχει σχηματιστεί κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βουλιαγμένη: Η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τη φωτιά σε διαμέρισμα
24 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΚΠΑ για σεισμούς στις Κυκλάδες: «Σβήνει» σταδιακά η σεισμικότητα – Ηρεμούν τα Ρίχτερ, κανένας σεισμός πάνω από 4 R
24 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του – «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου – Θα αποσυνδέσει τον θάνατο του 39χρονου από τα Τέμπη η μητέρα του
24 Φεβρουαρίου, 2025
ΑΑΔΕ – Επιχείρηση «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Στο μικροσκόπιο ο τζίρος 29 νυχτερινών κέντρων διασκέδασης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης – Αναλυτικά τα βήματα
24 Φεβρουαρίου, 2025