Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για το "καλάθι του νοικοκυριού", επισκέφθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, δύο καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Γεωργιάδης για καλάθι Άγιου Βασίλη: Δεν θα είναι τσουρούτικο, θα έχει μεγάλη χαρά

Αυτοψία σε ακόμα ένα σούπερ μάρκετ για το “καλάθι του νοικοκυριού” πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός τόνισε στην ΕΡΤ ότι “το εορταστικό καλάθι” έχει προσθέσει τέσσερα προϊόντα: μοσχάρι, γαλοπούλα, βασιλόπιτα- τσουρέκι και σοκολάτα. Δεν βάλαμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα. Ήταν δική μου απόφαση αυτή. Δεν ήθελα να δώσω ένα σήμα ότι πρέπει και αυτά τα παραδοσιακά γλυκά να τα παίρνουμε υποχρεωτικά από τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν πάρα πολλά ζαχαροπλαστεία, πάρα πολύ φούρνοι που φτιάχνουν τόσο ωραία γλυκά και θα τα προσφέρουμε μέσα στις εορτές“.

Με αυτή τη λογική έγινε και το καλάθι του Άη Βασίλη, καθώς σύμφωνα με τον υπουργό, δεν χρειαζόταν να αγοράζονται τα παιχνίδια από το σούπερ μάρκετ. “Φαίνεται ότι το καλάθι αυτό θα έχει μεγάλη χαρά, δεν θα είναι τσουρούτικο. Θα έχει πολλά πράγματα μέσα” σημείωσε.