Γεωργιάδης: Το να παίρνουμε ένα περιστατικό και να το κάνουμε σημαία για τα πάντα, δεν είναι σωστό

Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

«Το να παίρνουμε ένα περιστατικό και να το κάνουμε σημαία για τα πάντα, δεν είναι σωστό», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την κριτική που γίνεται για τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, προσθέτοντας ότι η πατάξη της εγκληματικότητας βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα.

«Πόσες φορές ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έχει επέμβει επιτυχημένα, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και είναι πολλές», σημείωσε ο υπουργός,τονίζοντας ότι έχει γίνει πρόοδος στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ενώ «κοινωνία χωρίς έγκλημα δεν υπάρχει».

Ο ίδιος ανέφερε ότι πολλοί αστυνομικοί από τις υπηρεσίες φύλαξης επισήμων έχουν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους, ενώ υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε νομοθετήσει με τρόπο με τον οποίο ένας δολοφόνος θα μπορούσε να αποφυλακιστεί ακόμα και σε 5 χρόνια, μέχρι να αλλάξει το πλαίσιο η Νέα Δημοκρατία.

«Αν ζητήσουμε μια πιο αυστηρή αστυνομία, που εγώ θα το ήθελα, θα είμαστε μειοψηφία στη Βουλή, διότι οι άλλοι θα λένε περί… αστυνομοκρατίας», κατέληξε ο υπουργός.

«Αν κάναμε εκλογές οποτεδήποτε κάποιο κόμμα το επιθυμεί, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση της χώρας. Έγιναν διπλές εθνικές εκλογές πριν λίγους μήνες και ο λαός έδωσε το μήνυμα. Επίσης δεν πέρασε και η πρόταση δυσπιστίας», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ερώτημα σχετικά με τα όσα δήλωσε χθες σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης, περί της πρότασής του να γίνουν εκλογές.

«Ζητάει εκλογές αυτός που ο ίδιος λέει ότι θα έρθει δεύτερος και ότι σημασία έχει το ποσοστό», σχολίασε επίσης.