Γεωργούλης: «Αν δεν είχα τρακάρει έξω από το ΚΑΤ δεν θα ζούσα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την Ευρωβουλή, τις πρόσφατες δηλώσεις του που συζητήθηκαν αλλά και το σοβαρό ατύχημα που είχε στην αρχή την καριέρας του.

«Το να είσαι Ευρωβουλευτής έχει πολλές διαστάσεις, οι οποίες δεν φαίνονται προς τα έξω, αλλά μέσα σου λειτουργούν και πολλές φορές σε κάνουν να κάνεις πράγματα που δεν θα ήθελες να είναι με αυτόν τον τρόπο στημένα.

Όλα αυτά που έχω κάνει ως Αλέξης που ποτέ δεν ενόχλησαν κανέναν ξαφνικά ενοχλούν. Εκεί σκέφτεσαι “τι άλλαξε μέσα σε μια μέρα;”. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπαίνω στη διαδικασία να λογοκρίνω τον εαυτό μου. Δεν περίμενα αυτό το κράξιμο. Πίστευα ότι οι κριτικές θα είναι έπειτα από σκέψη.
Δεν ήρθαμε στη ζωή για να πούμε έκανα ένα επάγγελμα και τέλος. Το καταλαβαίνετε καλά και οι γυναίκες που όταν κάνετε καριέρα λέτε “ξέχασα τη ζωή μου”. Η ζωή έχει πολλές πλευρές. Είναι φυσικό να είσαι πολύπλευρος άνθρωπος. Έγινα Ευρωβουλευτής, υπηρετώ αυτή θέση και παράλληλα κάνω κι άλλα πράγματα.

Υπήρξα αφελής γιατί πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Αυτό με τα χρήματα δεν το είπα εγώ. Δεν είμαι σε καμία διαμάχη με κανέναν. Απλώς κάποιος έκανε ένα μοντάζ στη συζήτηση που είχα κάνει με έναν δημοσιογράφο. Και ο ίδιος ο δημοσιογράφος λέει “αυτή δεν είναι η συνέντευξή μου”. Ήταν ιντερνετική.

Την επόμενη μέρα λοιπόν παίχτηκε όλη η συνέντευξη και φάνηκε ότι άλλα λέγαμε και άλλα είπαν. Πικαρίστηκα από τις αντιδράσεις, δεν στεναχωρήθηκα. Μου δημιούργησε την αίσθηση ότι σε βάζουν σε ένα σημείο και σε πυροβολούν, χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις. 25.000 είναι τα χρήματα που διαχειρίζεσαι για τα έξοδα του γραφείου», δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στις αρχές της καριέρας του και έκτοτε ζει χωρίς τη σπλήνα του.

«Εγώ πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο γιατί δεν έχω σπλήνα και είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας ηθοποιός και έκανα το “Είσαι το ταίρι μου”.
Ήταν πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μου είχε πει ο γιατρός ότι αν δεν είχες τρακάρει έξω από το ΚΑΤ, δεν θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση. Το 2006, όταν κάναμε την “Κινούμενη άμμο” είχα και ένα δεύτερο ατύχημα με τη μηχανή».

Πηγή: znews.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέσσερις νέοι σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ μέσα σε δύο ώρες στις Κυκλάδες – Αγωνιούν οι κάτοικοι, απαγόρευση πρόσβασης σε σημεία της Σαντορίνης
6 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο Ναύαρχος Αντώνης Θεοχάρης – Υπήρξε πρωτεργάτης στο Kίνημα του Ναυτικού
6 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον βουλευτή Γιόγιακα που προσέβαλε τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη
6 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας για Τέμπη: Είναι αδιάψευστος καθρέφτης της καθεστωτικής αδιαφορίας για τις ανθρώπινες ζωές
6 Φεβρουαρίου, 2025
Συγκεντρώσεις μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις για τα Τέμπη, αύριο Παρασκευή
6 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν 4 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που είχαν ρημάξει σπίτια σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία
6 Φεβρουαρίου, 2025
Άγρια δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση 58χρονου – Η σύντροφός του τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού του
6 Φεβρουαρίου, 2025
Σούπερ μάρκετ: Έρχονται αλλαγές στις προσφορές των προϊόντων – Τι γίνεται με τα 1+1 δώρο
6 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση στη Βουλή για παραβίαση κανόνων ασφαλείας στη γραμμή 4 του Μετρό
6 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Τα επικίνδυνα σημεία και η καθημερινότητα των κατοίκων με τα Ρίχτερ
6 Φεβρουαρίου, 2025