Γεωργούλης: Έκοψαν κι έκαναν μοντάζ – Δεν παίρνω μισθό ευρωβουλευτή 25.000 ευρώ

Το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» όπου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι πραγματικά ισχύει με την αμοιβή του ως ευρωβουλευτής, καθώς σε απόσπασμα που προβλήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή φαινόταν να λέει πως ο μισθός του είναι 25.000 ευρώ.

«Έκοψαν κι έκαναν μοντάζ… Τώρα κατηγορούμαι κι από άλλους ευρωβουλευτές γιατί “λες ότι παίρνουμε τόσα ενώ δεν είναι αυτά τα ποσά”», είπε αρχικά ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε σχετικά με την αμοιβή: «Είναι λίγο παραπάνω από αυτά που παίρνει ο Έλληνας βουλευτής (στην εκπομπή εξήγησαν ότι είναι περίπου 6.500 ευρώ). Ας μη μπούμε στη διαδικασία πόσα είναι. Ο μισθός είχε δηλωθεί. Αν κάποιος θέλει να βρει την πληροφορία, μπορεί εύκολα να τη βρει», είπε

«Όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά γιατί είχαν βγει τα νέα, ο πρώτος σταθμός που μιλάω είστε εσείς. Το ξέρουν όλοι στην ομάδα ότι δεν είναι έτσι. Είναι ψέμα ότι μόνο εγώ συνεχίζω να δουλεύω ως ευρωβουλευτής, πολλοί συνεχίζουν τη δουλειά τους», ανέφερε.

«Ο σταθμός που πέρυσι δούλευα εκεί ήξερε τι συμβαίνει…. Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν. Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα. Είπε ο Περρής ότι κανένας ευρωβουλευτής δεν συνεχίζει τη δουλειά του μόνο ο Γεωργούλης. Άλλοι 539 συνεχίζουν κι εργάζονται… Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους με επαγγέλματα πολύ περίεργα, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες», τόνισε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού Joker στο Open.

Για το αν έχουν επικοινωνήσει, είπε: «Αναρωτιέμαι αν έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί τους. Υπάρχει ένας μεγάλος δόλος… δεν θα κάνω τον δικαστή. Να τους ενοχλεί που δεν είμαι φέτος στο κανάλι; Να είναι τόσο ζηλιάρηδες;»

Και κατέληξε: «Τα fake news φιμώνουν την αλήθεια. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που κάνουν είναι εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους

-Ad-