Γερουλάνος: Πιστεύω στις συνεργασίες, δεν μπορεί να είναι παρεάκια πια τα κόμματα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, δύο μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο κ. Γερουλάνος χαρακτήρισε «ανοιχτό» ακόμα το παιχνίδι, καθώς πρόκειται για «κούρσα για τρεις» σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, επισημαίνοντας ότι «σίγουρα έχουμε μια δυναμική, αφού αναβαθμίζεται διαρκώς το τι περιμένει ο κόσμος από το ΠΑΣΟΚ. Ξεκινήσαμε από το να ψάχνουμε αρχηγό τρίτου κόμματος, ξαφνικά ψάχνουμε για αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τη Δευτέρα θα κοιτάξει αν του δώσαμε ελπίδα για την πολιτική ζωή του τόπου. Το παράθυρο ευκαιρίας για εμάς είναι πολύ μικρό».

«Το ερώτημα είναι: θα πάμε την επόμενη Κυριακή με την προοπτική να αλλάξουμε αρχηγό με σχέδιο και σωστή επικοινωνία; Αυτοί οι Πασόκοι που δεν τους παίρνουμε τηλέφωνο, θα έρθουν από κοντά να βοηθήσουν; Χρειαζόμαστε και ηγετική ομάδα που να εμπνεύσει, δεν μπορεί να είναι παρεάκια πια τα κόμματα και να ελπίζουμε ότι έτσι θα μας εμπιστευτεί ο κόσμος», προσθέτοντας αναφορικά με τις συνεργασίες πως: «Εγώ είμαι άτομο που πιστεύει στις συνεργασίες. Ειδικά σε θέματα εθνικά, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να δημιουργήσεις βάσεις. Τώρα, πόσο μπορώ να συνεργαστώ με μια κυβέρνηση η οποία έχει επιδεινώσει τις ανισότητες και την ερήμωση της περιφέρειας, αυτό θα φανεί με το κατά πόσο είναι αυτοί έτοιμοι να αλλάξουνε πορεία. Δεν γεννιέται κανένας πρωθυπουργήσιμος, αυτές οι ταμπέλες είναι αστείες»

Τέλος, σε ερώτηση για τη Μέση Ανατολή, υπογράμμισε ότι «αυτό που βλέπω σε Μέση Ανατολή και Ρωσία είναι μια στροφή του κυρίου Μητσοτάκη. Από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου όλες οι κυβερνήσεις υιοθετήσανε μια πολιτική που λέει ότι η Ελλάδα ως παράγοντας σταθερότητας παλεύει για την ειρήνη, τη σταθερότητα και το διεθνές δίκαιο, πάντα λειτουργώντας ως γεφυροποιός».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Λωρίδα της Γάζας: Η αβέβαιη τύχη των 64 ισραηλινών ομήρων της Χαμάς που θεωρείται πως είναι ακόμη ζωντανοί
4 Οκτωβρίου, 2024
Οπαδικό επεισόδιο στην Πάτρα: Επιτέθηκαν σε 26χρονο γιατί φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας
4 Οκτωβρίου, 2024
Ρόδος: «Θα σε κάψω ζωντανή» – Στο Αυτόφωρο 46χρονος μετά από μήνυση της 36χρονης πρώην του
4 Οκτωβρίου, 2024
Καιρός: Οι περιοχές που θα σφυροκοπήσει η Cassandra – Πότε θα βρέξει στην Αττική
4 Οκτωβρίου, 2024
Μαζική δηλητηρίαση φοιτητών στο Καρπενήσι – Είχαν φάει όλοι στην ίδια ταβέρνα
4 Οκτωβρίου, 2024
Μαρτυρία Ιερέα από την Βηρυτό: «Οι βόμβες πέφτουν στα κεφάλια των ανθρώπων και δεν υπάρχει καταφύγιο»
4 Οκτωβρίου, 2024
Μπαράζ βομβαρδισμών σε προάστιο της Βηρυτού: «Στόχος ο πιθανός διάδοχος του Νασράλα, ήταν σε υπόγειο καταφύγιο»
4 Οκτωβρίου, 2024
e- ΕΦΚΑ ΔΥΠΑ: «Βρέχει» λεφτά από τη Δευτέρα 8/4 - Ποιοι θα δουν χρήματα στα ΑΤΜ
Επίδομα παιδιού Α21: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
4 Οκτωβρίου, 2024
Χαλκιδική: Παρανάλωμα του πυρός απορριμματοφόρο εν κινήσει
4 Οκτωβρίου, 2024
Σήμερα ομιλία του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν, Χαμενεΐ – Η πρώτη εδώ και πέντε χρόνια, ίσως δώσει στίγμα των προθέσεων της Τεχεράνης
4 Οκτωβρίου, 2024