Γεροβασίλη: Να σταματήσει ο Κασσελάκης να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά

Η Όλγα Γεροβασίλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την απόφαση να μην διεξαχθούν νέες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση να μην γίνουν ξανά εσωκομματικές εκλογές για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο Facebook κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά».

Θυμίζουμε ότι από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι αν εκείνος επιθυμεί εκλογές στις 10 Μαρτίου… να τις κάνει μόνος του.

Τελικά, επικράτησε στο συνέδριο η πρόταση των Σωκράτη Φάμελλου, Νίκου Παππά και Γιώργου Τσίπρα να μην γίνουν εκλογές.

Σε ανάρτηση της στο facebook η Όλγα Γεροβασίλη σημειώνει:

«Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε, να μην απευθυνθούμε στη βάση και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ. Παρότι το πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος. Η απόφαση του συνεδρίου ως κυρίαρχου σώματος είναι απολύτως σεβαστή. Τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη», αναφέρει και συνεχίζει: «Δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά. Άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του “βρείτε μου αντίπαλο”».