Γεροβασίλη: Οι όποιες διαφωνίες θα πρέπει να εκφράζονται εντός εσωκομματικού διαλόγου

«Το γεγονός ότι ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις δημοσίως από τα στελέχη συνθέτουν μια εικόνα που δεν είναι η επιθυμητή», τόνισε στον ραδιοσταθμό Alpha 98,9 η Όλγα Γεροβασίλη, προσθέτοντας ότι «οι όποιες διαφωνίες θα πρέπει να εκφράζονται εντός εσωκομματικού διαλόγου».

Αναφορικά με την δημιουργία του νέου πειθαρχικού οργάνου της Κουμουνδούρου επεσήμανε ότι επί της ουσίας «πρόκειται για επανασύσταση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία έχει ουσιαστικά στόχο να φτάνει ενιαία στον κόσμο η κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθως η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στον τρόπο που παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως τα κανάλια τα αστυνομικά θέματα και σχολιάζοντας το έργο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο εν λόγω χαρτοφυλάκιο υπογράμμισε ότι «το ποιος υπουργός ή ποια κυβέρνηση τα κατάφερε, αποδεικνύεται από τα αντικειμενικά στοιχεία. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί, όπως και η μικροπαραβατικότητα.

Δεν το βλέπουμε στα δελτία, αλλά υπάρχει η πραγματική ζωή και τα πραγματικά στοιχεία. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει απλώς πολύ καλή επικοινωνιακή διαχείριση. Π.χ., το θέμα των Εξαρχείων που έλεγε θα λυνόταν σε μία εβδομάδα, όπως και το θέμα του Ρουβίκωνα, που επίσης θα έλυνε σε λίγες ημέρες και δεν λύθηκε ποτέ.

Στα Εξάρχεια, η δουλειά που είχαμε κάνει εμείς ήταν πολύ πιο ουσιαστική, αναφορικά με το εμπόριο ναρκωτικών και την απελευθέρωση κτιρίων. Επί των ημερών μας κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων οι αστυνομικοί έμπαιναν σε καταλήψεις και είχαμε και ευρήματα. Ψάξτε να δείτε αν υπάρχουν ευρήματα στις εκκενώσεις που έκανε τελευταία η Αστυνομία».

-Ad-