Γεροβασίλη: «Θεατρική παράσταση στη Βουλή από τον Μητσοτάκη»

Γεροβασίλη – Μητσοτάκης: Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ή να αποπέμψει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κάλεσε τον πρωθυπουργό η Όλγα , η οποία μίλησε για θεατρική παράσταση του Κυριάκου στη Βουλή.

Γεροβασίλη – Μητσοτάκης: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε ότι οι αυξημένες περιπολίες στο Αιγαίο, δυστυχώς θα έχουν και αυξημένα ατυχήματα. Αυτή τη δήλωση ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να αποδεχθεί, αποκαλώντας ψεύτη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλει σήμερα να ζητήσει μία συγγνώμη», σημείωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «χτες έγινε μία θεατρική παράσταση από τον κ. Μητσοτάκη στο Κοινοβούλιο, αρνούμενος να αποδεχθεί την αλήθεια, διότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που μπορούσες με τη γνωστή γκεμπελική μέθοδο “πες κάτι θα μείνει”, έχει περάσει».

Η κυρία Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ημέρα που έγινε πρόεδρος στη ΝΔ, έλεγε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ψεύτης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει τη χώρα, ενώ χαρακτήριζε προδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών, «χαϊδεύοντας όλο αυτό το ακροδεξιό ακροατήριο για να εκλεγεί πρωθυπουργός».

Ερωτηθείσα για την εξαίρεση Δ. Τζανακόπουλου – Π. Πολάκη από την προκαταρκτική επιτροπή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει για εξαίρεση μέλους.

«Επιμένουμε στη θέση μας ότι η επιτροπή από τη στιγμή που έχει συγκροτηθεί και συσταθεί, δεν υπάρχει όργανο που να μπορεί να αλλάξει τη σύνθεσή της. Αυτός που αλαζονικά πιστεύει ότι επειδή είναι πλειοψηφία μπορεί να παίρνει αποφάσεις επί παντός επιστητού, έχει ακραία σκέψη.

Είναι συμπεριφορά που δεν είναι συμβατή με τις αρχές της δημοκρατίας» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αναμένει την απάντηση του προέδρου της Βουλής στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα πριν προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις.